Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

COLŢUL ANTRENORULUI. Ştefan Săndulache vorbeşte despre cazul Alinei Crăciun

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.09.2011

Săptămâna trecută site-ul Total Baschet v-a ţinut la curent cu situaţia Alinei Crăciun, care a ales să fie suspendată un an decât să se întoarcă la clubul Olimpia Bucureşti, cu care se află sub contract.

Mai citiţi şi:

Alina Crăciun: "Chiar dacă mă suspendă, eu la Olimpia nu mă mai întorc"

Constantin Dumitrache: "Dacă nu revine la Olimpia, Alina Crăciun va fi suspendată cel puţin un an"

Pe adresa de contact a site-ului nostru a sosit un mail de la Marian Bucilă, care a dorit să cunoască părerea specialistului Total Baschet din spatele colţului antrenorului, în legătură cu cazul Alinei Crăciun.

În ultima perioadă pot spune că am observat o delăsare din parte ei, poate aici având o vină și antrenorii ce i-a avut de-a lungul timpului la Olimpia București. Eu îmi aduc aminte de cazul Uiuiu ca jucătoare junioară ce a ajuns la Arad și a stat ceva timp pe bancă … spre părerea mea de rău … și bănuiesc că și a ei … De aici spun că există posibilitatea ca 40 minute la Olimpia să fie mult mai benefice decât a te antrena cu sportive străine sau a juca 5 minute pe joc …

Întregul material poate fi accesat aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!