Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Comisia de Apel i-a admis în parte apelul lui Gabriel Clapon

Baschet .ro

Baschet .ro
26.09.2019

Comisia de Apel i-a admis în parte apelul lui Gabriel Clapon

Comisia de apel a Federației Române de Baschet a soluționat apelul formulat de Gabriel Clapon împotriva deciziei comisiei de disciplină din 28.06.2019. Inițial tehnicianul ieșean a fost sancționat cu o suspendare pentru 3 luni, amendă 500 de euro și excluderea din colegiul antrenorilor de către comisia formată din Doru Toma, Petre Brănișteanu și Nicolae Pîrșu.

Conform unui raport al antrenorului federal Claudiu Fometescu, Gabriel Clapon ar fi avut o conduită nepotrivită la clinicul de antrenori de la Oradea când ar fi înjurat-o pe angajata FRB Andreea Arnăutu. Tehnicianul a infirmat raportul lui Fometescu spunând că ar fi utilizat sintagma "stăm ca vitele la cozi pentru a plăti din banii noștri o taxă la FRB". Comisia de apel a audiat doi martori în persoana angajatei FRB Andreea Arnăutu, care a susținut cele afirmate de Claudiu Fometescu prin raport și pe un alt tehnician, Borcilă Ciprian, ce a participat la schimbul de replici și a negat folosirea unor injurii de către Clapon. După audierea celor doi, comisia s-a declarat nelămurită și a solicitat audierea lui Claudiu Fometescu, autorul raportului, în calitate de martor. Ulterior, la insistențele lui Clapon, comisia a renunțat la audierea lui Fometescu cât și la audierea a altor doi martori propuși de către tehnicianul ieșean.

Conform deciziei, comisia i-a admis în parte apelul lui Clapon, i-a anulat suspendarea de 3 luni, însă a menținut amenda de 500 de euro și excluderea din colegiul antrenorilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!