Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Confruntare echilibrată la Alba Iulia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.10.2012


Sala Sporturilor Alba Iulia
   sâmbătă, 20 octombrie
             

           Fișa meciului

 

Cea de-a 6-a etapă a Ligii I Feminine debutează mâine cu cu 7 dintre cele 8 partide ce ar trebui să se dipsute. Printre ele, se regăsește și confruntarea dintre CSU Alba Iulia și Olimpia CSU Brașov.

Echipa a gazdă a avut un parcurs modest de-alungul celor 5 etape anterioare. Clasată momentan pe locul al 6-lea, cu un meci restant la activ, echipa condsusă de Tomas Bilek are în prezent un bilanț negativ de doar 2 victorii și 3 înfrângeri, cu un total de 7 puncte. Ultima confruntare a echipei din Alba Iulia a fost în fața celor de la ICIM Arad, oaspetele cedând fără drept de apel la scorul de 48-74.

De partea cealaltă, gruparea brașoveană se află cu o poziție mai sus decât adversara sa din cursul zilei de mâine. Formația de sub Tâmpa a izbutit până în momentul de față doar 2 victorii, numărul eșecurilor fiind dublu. Este adevărat faptul brașovencele au întâlnit echipe redutabile precum Nova Vita Tîrgu Mureș sau Satu Mare, în utlima confruntare amintită elevele lui Dan Clancea pierzând la scorul de 63-73.

Dacă până acum puteam spune că cele mai mari șanse se duc spre echipa gazdă de mâine, în cazul de față va trebui să specificăm faptul că meciul se anunță unul destul de echilibrat și deschis oricărui deznodământ. Deși istoricul confruntărilor consemnează un scor categoric de 8 la 0 în favoarea echipei din Alba Iulia, cele două echipe par să fie apropiate valoric în această stagiune, facând ca partida să fie una și mai interesantă la rândul ei.

Lidera amfitrionilor atât la capitolul punctelor marcate, recuperărilor, dar și eficienței este jucătoare americană, Amanda Thomphson cu medii de 17.3, 11.6, respectiv 23. La polul opus, Gabriela Cursaru pare să domine mediile de puncte (13.7), dar și de pase decisive (5.0).

Râmâne de văzut care dinrre cele două echipe își va impune ritmul și va știi să se folosească de propriile arme pentru a bifa un rezultat pozitiv.

Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!