Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cornel Lungu: "Avea domnul Iacobescu o vorbă <<Ai câştigat eşti erou, ai pierdut eşti un bou>>"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.10.2012

BC Mureş Târgu Mureş a izbutit surpriza etapai a II-a din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin. Elevii lui Sretko Sekulovic au învins campioana en-titre a României chiar la ea acasă. Partida a avut nevoie de o repriză de prelungire pentru a stabili învingătoarea, oaspeţii impunându-se cu scorul de 85-79.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Cornel Lungu s-a declarat extrem de mulţumit de jocul prestat de fundaşi şi pivoţi subliniind prestaţia lui Darko Balaban, sârbul ce a adunat 19 recuperări.

Sunt mult mai mulţumit faţă de meciul cu Timişoara. Pivoţii şi-au mai revenit şi au făcut diferenţa. Jocul de azi ne-a arătat că Târgu Mureş are o echipă, că rezultatul meciului şi jocul cu Timişoara a fost o întâmplare. Având în vedere faptul că avem trei meciuri foarte grele, eu sunt mulţumit că am reuşti să rupem, în etapa a doua, şirul presupuselor înfrângeri. Toţi ne vedeau cu trei înfrângeri. Sunt mulţumit că şi-au revenit pivoţii şi conducătorul de joc pentru că în meciul cu Timişoara am avut probleme pe aceste poziţii. Azi au demonstrat că sunt jucători pe care ne putem baza. Este mare lucru ca un pivot de 23 de ani să izbutească 19 recuperări, în faţa adversarilor de la Ploieşti, care nu sunt orice pivoţi, e o mare realizare.

Referitor la declaraţia făcută de Arnautovic, preşedintele mureşenilor crede că tehnicianul sârb a văzut un alt meci.

Dado Arnautovic cred că s-a uitat la un alt joc şi nu a văzut meciul cu noi, dar asta e problema lui personală nu mă interesează. Noi, aşa cum am declarat pe diferite canale de informare, dorim să jucăm baschet. Dado Arnautovic să îşi vadă de jucătorii lui şi de arbitrajul lui. Poate să declare absolut ce doreşte. Are domnul Iacobescu, care stă în picioare tot timpul şi ar trebui să primească două faulturi tehnice pe meci şi ar trebui scos din sală, o vorbă: <<Ai câştigat eşti erou, ai pierdut eşti un bou>>. De la dânsul am auzit vorba aceasta aşa că îmi permit să o împrumut.

Lungu a vorbit pe scurt, şi despre jocul de joi cu Mediaş, sperând ca BC Mureş să practice un joc la fel de bun.

Sperăm să facem un meci bun cu Mediaş. Să umplem sala şi să facem un joc bun. Mă repet: echipa noastră are obiectivul de a juca baschet. Că intrăm în playoff sau nu, o să vedem. Campionatul este foarte lung.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!