Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cornel Lungu: "CSM nu ne-a surprins, dar noi am fost foarte slabi"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2012

După o perioadă extrem de bună, şirul de şase victorii consecutive al mureşenilor s-a încheiat în această seară. La al doilea meci fără Sekulovic pe banca tehnică, BC Mureş a cedat fără drept de apel în faţa bucureştenilor de la CSM, scor 75-93.

Cornel Lungu a declarat pentru Total Baschet că sportivii mureşeni au practicat un joc extrem de slab, având şi o atitudine negativă. Preşedintelei BC Mureş a felicitat echipa oaspete care, în opinia sa, a "luat cât mai multe puncte posibile" în disputa de sâmbătă seară.

Înfrângere categorică pentru BC Mureş ...

Este prima înfrângere după șase victorii consecutive. Am practicat un baschet modest, toată echipa a fost varză. O să analizăm, o să vedem ce e de făcut. Trebuie să ne mobilizăm pentru că azi am adoptat o atitudine foarte slabă.

Credeţi că se datorează şi faptului că de la cârma echipei a lipsit din nou antrenorul principal ?

Posibil. S-ar putea să fie şi aceasta o cauză datorită atitudinii destul de negative a jucătorulor. Oricum antrenorul secund şi managerul sunt lângă echipă şi fac tot posibilul să suplinească această lipsă. Am jucat bine cu Craiova, care nu e o echipă rea, am avut atitudine, însă acum altfel au stat lucrurile. CSM Bucureşti nu a fost o echipă care să ne surprindă, ştiam ce joacă, dar noi am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Felicit adversarul, a reuşit să câştige la o diferenţă consistentă. Au marcat cât mai multe puncte posibile. Aşa se joacă baschetul. Sperăm să recuperăm căci această înfrângere pe teren propriu nu ne pică bine, mai ales conducerii şi tuturor celor 2000 de suporteri prezenţi în această seară la Sala Sporturilor.

Când se vor rezolva problemele lui Sekulovic ? 

Până săptămâna viitoare sper să se rezolve lucrurile. S-a schimbat metodologia acordării vizelor de şedere în România. Am rezolvat şi această problemă şi aşteptăm să se rezolve actele cât mai repede posibil.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    greseli
    Nu vreau sa fiu carcotas, nici nu-mi place sa ma leg de cineva, insa ar fi chiar asa de greu sa recititi ceea ce scrieti ? Mereu este plin de greseli de ortografie, dupa un timp este cam enervant.....

    cu 11 ani în urmă (17.11.2012) Raspunde
  • mimi :

    obraz
    dupa ce l.ai sapat pe Szalkay acum te legi jucatorj
    bunica mea trebuia sa rezolve viza?????

    cu 11 ani în urmă (17.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!