Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cornel Lungu: "Echipa noastră a dovedit că are atitudine"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.10.2012

BC Mureş Târgu Mureş a izbutit a doua surpriză consecutivă învingând, după CSU Ploieşti, o altă favorită la podium, CS Gaz Metan Mediaş. Mureşenii s-au impus graţie unui sfert 4 extrem de bun, scor final 79-64.

Total Baschet a luat legătura cu Cornel Lungu cel care ne-a declarat că este extrem de mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

Echipa noastră a dovedit că are atitudine şi acest aspect m-a mulţumit cel mai mult, pe lângă victoria în sine. Atitudinea jucătorilor a fost excepţională faţă de tot ceea ce înseamnă apărare, atac, tactic, tehnic. Am avut jucători care au fost îns tare să gestioneze toate indicaţiile pe care le-au primit. Ultimul sfert a fost o luptă teribilă, patru jucători au marcat 7 de 3 într-o repriză şi este imposibil să nu câştigi detaşat astfel.

Întrebat dacă aşteaptă un meci uşor la Timişoara, preşedintele mureşenilor a răspuns negativ.

Eu am tras un semnal de alarmă băieţilor. Am avut o întâlnire cu ei şi sperăm să nu o luăm razna după două victorii. S-ar putea să dăuneze să pierzi, dacă faci vreo prostie, două victorii foarte importante. Timba nu este o echipă slabă, a jucat foarte bine la Constanţa, a prins curaj, are în componenţă jucători valoroşi şi experimentaţi precum Milovic. Noi sperăm să jucăm baschet şi cine să fie mai bun să câştige. Nu îi subestimăm ci chiar îi felicit pentru ambiţia şi rezultatele obţinute până acum respectiv pentru tenacitatea de a lupta în LNBM alături de BC Timişoara.

În final, Cornel Lungu a trimis câteva săgeţi ironice spre Dado Arnautovic şi CSU Ploieşti.

S-a schimbat atitudinea jucătorilor, pentru că noi am discutat după victoria de la Ploieşti. Trebuie să-i mulţumesc lui Arnautovic pentru că le-a oferit jucătorilor o terapie. Pe lângă declaraţiile de după meci Dado Arnautovic a avut nişte mici inţepături verbale cu jucătorii noştri, mai ales cu cei sârbi cu care se cunoştea. Iar aceste înţepături parcă le-au dat aripi jucătorilor noştri. S-ar putea, cu terapia Dado Arnautovic, să câştigăm mai multe meciuri. Îl pun pe Cuic să le traducă colegilor săi ce vroia să le spună şi să ajungem cumva în playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!