Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cornel Lungu: "Petkovic este un jucător interesant, dar ne mai gândim"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012

Foto: Andor Marton

După o perioadă de aproximativ o lună, timp în care s-a aflat în probe, conducerea clubului "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a renunţat la serviciile lui Milos Petkovic. Sârbul în vârstă de 20 de ani, care a evoluat aproape în toate meciurile de pregătire ale trupei antrenate de Niksa Bavcevic, nu a prins echipa de pe malul Someşului Mic. La aflarea acestei veşti, agentul său a contactat mai multe echipe din România, printre care şi BC Mureş Târgu Mureş.

Mai citiţi şi:

Memorialul Antonio Alexe - Milos Petkovic, un jucator de urmarit

Mureşenii s-au arătat interesaţi de serviciile tânărului pivot ce evoluează pe poziţiile 4-5, însă nu au luat o decizie deoarece au deja şase străini în lot. Preşedintele Cornel Lungu ne-a declarat că sârbul ar putea fi o soluţie pentru echipa de U23.

Da, am fost contactaţi de către agentul jucătorului Milos Petkovic. Nu am stabilit absolut nimic, a fost vorba doar de o discuţie. Nu ştiu ce să vă spun, Petkovic este un jucător interesant, dar ne mai gândim deoarece noi avem deja şase jucători străini în lot. Poate va fi o soluţie pentru U23 căci am înţeles că e voie cu un jucător străin. Pentru proiectul nostru, pentru ce ne-am propus să realizăm în următorii ani, Petkovic sună interesant. A avut o evoluţie foarte bună, acum o lună, într-un amical împotriva noastră când a înscris 20 de puncte. E tonic, are 20 de ani, evoluează pe poziţile 4-5, mai mult 4, dar e foarte luptător şi asta se vede. Ne vom gândi zilele acestea şi cel mai probabil săptămâna viitoare vom lua o decizie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    oh
    luati-l fara ezitare la Mures. Pacat ca nu a avut loc la cluj.

    cu 11 ani în urmă (28.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!