Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Covaciu: „Dacă batem sâmbătă Alba Iulia, atunci cu siguranță vom încheia sezonul pe locul 9”

totalbaschet.ro, Foto: Nagy Melinda

totalbaschet.ro, Foto: Nagy Melinda
12.03.2011

Sâmbătă, cu începere de la orele 14:30, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, va avea loc derby-ul Diviziei A2 la baschet feminin, ce va opune două echipe neînvinse la ora acuală în faza a II-a a campionatului, Universitatea Cluj-Napoca și CSU Alba Iulia. Partida se anunța a fi una atractivă, dovadă fiind și rezultatele dintre cele două formații înregistrate în prima fază a campionatului, atunci când cele două combatante și-au împărțit victoriile. Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu tehnicianul formației clujene, Florin Covaciu, care a declarat faptul că se așteaptă la o victorie, iar dacă aceasta va veni, atunci echipa sa se va clasa, cu siguranță, pe locul 9 în Divizia A de baschet feminin.

Sperăm să câștigăm sâmbătă, mă aștept ca Flavia Ferenczi să facă diferența, iar dacă vom învinge nu prea mai avem cum să pierdem locul 9. În cazul în cade vom pierde confruntarea, atunci vom încheia sezonul pe locul 10. Nu doresc să fiu interpretat greșit, dacă vom pierde sâmbătă, nu mai are rost să obosesc fetele miercuri, când vom disputa meciul restat, deoarece și așa noi mai avem de disputat un turneul la categoria U20, ce va avea loc la Baia Mare.

De asemenea partida restanță din tur, dintre cele două formații sus amintite, va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, la Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!