Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Craiova primește vizita Târgu Mureșului în LNBF

Ionuț Greere

Ionuț Greere
06.01.2015

Miercuri, 7 ianuarie, SCM CSS Craiova primește vizita celor de la Nova Vita Tg. Mureș , într-o confruntare din etapa cu numărul 16 al Ligii Naționale de baschet feminin. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” de la ora 15.00

Craiova ocupă locul 13 cu 2 victorii și 13 înfrângeri, iar mureșencele au la activ un bilanț de 4 victorii și 9 înfrângeri.

Oltencele vin după un meci foarte bun realizat în deplasare. Acestea au învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 70-65. Ultimul meci pe care oaspetele le-au disputat a avut loc la Sfântu Gheorghe , fetele lui Ionel Brustur fiind învinse cu scorul de 114-54. Astfel se anunţă o încleştare extrem de interesantă.

În partida tur, oaspetele de la Tg Mureș s-au impus în propriul fief, cea mai bună jucătoare a mureşencelor a fost Rodebush, actualmente nu mai face parte din echipă, autoare a 18 de puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive. În replică, de la Craiova, Adina Pop s-a evidențiat cu 15 de puncte și 4 recuperări.

În meciul de miercuri de la Craiova, Georgiana Plavițu ar putea debuta în maieul oaspetelor chiar împotriva fostei echipe.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil oaspetelor, care s-au impus în 4 din cele 7 partide disputate.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    eroare
    In ultimul meci din LNBF Craiova a invins in deplasare , la Bucuresti p Rapid cu 70-65...incercati sa fiti mai p faza si sa nu gresiti...

    cu 9 ani în urmă (06.01.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca paulvero :

    precizare
    meciul d la alba iulia (mai sus amintit ERONAT) s-a desfasurat in 22 noiembrie, cel cu rapid in 12 decembrie...

    cu 9 ani în urmă (06.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!