Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cristian Bota și Adam Mirkovic au vorbit despre succesul Timișoarei în Alpe Adria Cup

Cristian Bota și Adam Mirkovic au vorbit despre succesul Timișoarei în Alpe Adria Cup

Sâmbătă, 12 noiembrie, SCM Timișoara a obținut a patra victorie consecutivă în Alpe Adria Cup și a reușit să se califice în faza următoare a competiției, cu toate că mai are două meciuri de disputat în grupa D.

Bănățenii au controlat jocul cu KK Zabok de la început până la final, nu le-au dat nicio șansă adversarilor și s-au impus cu 92 la 65. Dragan Petricevic, antrenorul principal al galben-violeților, nu a fost prezent la acest joc, fiind angrenat în acțiunea echipei naționale, astfel că SCM Timișoara a fost condusă de pe bancă de Nenad Markovic și Cristian Bota.

„Eu vreau să felicit public întreaga echipă, pentru efortul depus. Nu ne-a fost ușor, pentru că am jucat cu o rotație mai  scurtă, cu doi jucători-lipsă, dar până la urmă a ieșit bine. Lazar s-a accidentat la ultimul antrenament, fază stupidă, fără efort prea mare, dar se întâmplă. Eu am mai trecut prin asta, sunt obișnuit, nu am emoții. Eu am mai colaborat cu Nenad Markovic, așa că ne-a fost ușor. Această calificare înseamnă mult, pentru că de aproximativ zece ani echipa nu a mai jucat în cupele europene. Acesta e un pas înainte spre viitor. Nu se aștepta nimeni dintre noi la acest parcurs. Dar evoluăm foarte bine și vrem să continuăm seria succeselor în campionat”, a declarat Bota, conform timisplus.ro.

De asemenea, Adam Mirkovic, care a terminat cu 20 de puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții și 2 capace duelul cu croații de la KK Zabok, a oferit și el o declarație despre parcursul timișorenilor.

A fost un meci greu pentru noi, pentru că a venit după această pauză. Dar l-am luat în serios, chiar dacă antrenorul principal nu a fost cu noi, fiind la echipa națională.  Ne-au lipsit și doi jucători. Dar am început foarte serios de la început și cu o rotație scurtă, am jucat bine, nu tot meciul, dar să zicem, vreo 30 de minute. Apoi, am mai și obosit și am jucat prost, dar la final am obținut o victorie bună, care ne duce în sferturi. Noi avem mulți jucători care pot marca multe puncte, depinde doar de zi, cine o va face. Cred că startul de sezon dovedește că ne antrenăm bine.

Următorul joc al lui SCM Timișoara are loc vineri, 18 noiembrie, pe teren propriu, în fața lui CS Dinamo București.

*foto: Facebook – Leii din Banat – SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!