Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cristian Mocrițchi revine la SCM Timișoara

Cristian Mocrițchi revine la SCM Timișoara

Cristian Mocrițchi revine la SCM Timișoară. 

Baschetbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat sezonul 2019/2020 pentru CSM Miercurea Ciuc. În cele 15 partide în care a fost utilizat, jucătorul de pozițiile 1-2 a adunat medii statistice de 9,24 minute, 1,6 puncte, 0,9 recuperări și 0,5 pase decisive. 

 

Cristian Mocrițchi revine în alb-violet Un singur sezon a stat departe Cristian Mocritchi de baschetul...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Friday, July 17, 2020

Mă bucură revenirea mea pe Bega, aici fiind mediul în care am crescut de la junior la senior. Am încredere în tot colectivul și în faptul că sub comanda antrenorului Dragan Petricevic vom face un sezon cât mai bun, bineînțeles, și cu ajutorul fanilor. Consider că sezonul petrecut la Miercurea Ciuc a fost un pas înainte în cariera mea, având mai multe minute acumulate și simțind că am un rol în echipă. Țin să-i mulțumesc pe această cale antrenorului Laszlofy Botond pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-a acordat, a declarat Cristian Mocrițchi.

Tânărul jucător a vorbit pentru pagina oficială a clubului bănățean, club pentru care a debutat la nivel de seniori în anul 2017, și despre modul în care și-a reluat antrenamentele, stopate din cauza pandemiei de COVID-19.

În 15 martie am revenit acasă, după care m-am odihnit timp de două săptămâni, veneam după un sezon încărcat. Am reluat ulterior antrenamentele, fiind avantajat de faptul că locuiesc la casă și că am spațiul necesar pentru a-mi desfășura ședințele de pregătire. Am făcut antrenamente fizice până la ridicarea stării de urgență, apoi am început să mă pregătesc organizat atât tehnic, cu mingea de baschet, cât și fizic, cu ajutorul antrenorului Remus Borlean și a Monicăi Brosovszky.

Reamintim faptul că bănățenii l-au "repatriat" și pe internaționalul român Alexandru Olah. De asemenea, SCM Timișoara îl are sub contract și pe Mirel Dragoste, un alt jucător care reprezintă echipa națională. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!