Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Criza se accentuează la Sfântu Gheorghe

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
18.11.2013

 72 - 99 

13-27; 17-27; 23-15; 19-30

 

5-2 Statistica 7-0

 

Seria rezultatelor negative continuă pentru clubul din secuime. Deşi despărţirea de Deri Csaba se dorea a fi un şoc pozitiv pentru jucătoare, totuşi acestea au suferit o nouă înfrângere, de data aceasta împotriva elevelor lui Jose Araujo.

Arădencele deschid balul prin Destiny Williams, iar Monika Brosovszky transformă două aruncări de 3 puncte pentru un început de meci la care nici cei mai optimişti suporteri ai oaspetelor nu puteau spera. Samantha Prahalis e prima care răspunde din tabăra alb-verde, dat tot vizitatoarele se distaneaza pe tabelă. De la 8-12 scorul ajunge la 8-27 după coşul marcat de Laura Broomfield. Lejla Batic punctează de la distanţă şi aceeaşi Prahalis transformă două libere pentru a stabili scorul primelor 10 minute: 13-27.

Până la jumătatea sfertului secund cele două echipe menţin ecartul între 12-14 puncte, moment în care iese la rampă Destiny Williams care reuşeşte 3 coşuri consecutive pentru oaspete. Donica Cosby demonstrează de ce a fost cosgetera campionatului portughez şi pune 11 puncte pe tabelă în timp ce amfitrioanele dau o replică timidă prin Sarina Simmons şi Kalis Loyd. Monica Engelman închide sfertul secund cu o aruncare de 2 puncte şi la jumătatea partidei tabela indică 30 - 54.

Pauza mare nu are darul de a le trezi pe secuience la realitate şi diferenţa creşte rapid la 30 de puncte: 30-60 după coşul marcat de Jence Rhoads, jucătoare care a jucat în sezonul precedent chiar la echipa din Sfântu Gheorghe. Samantha Prahalis dă semnalul revenirii gazdelor. Jasmin Watson şi Kalis Loyd îşi aduc şi ele aportul iar Lejla Batic încheie sfertul cu o aruncare din afara semicercului de 6,75 m: 53-69.

Simţind adversarul suflându-le în ceafă, galben-albastrele măresc ritmul şi de Donica Cosby îşi duce din nou echipă la 20 de puncte în faţă: 60-80. Zorica Mitov punctează de la distanţă dar imediat Monika Brosovszky îi arată că stăpâneşte fără probleme acelaşi procedeu. Cosby mai pune 5 puncte pe tabelă dar nu o poate opri nici prin fault pe Lejla Batic să marcheze la rândul său de la 3 puncte. Jucătoarea gazdelor transformă şi libera suplimentară şi reuşeşte astfel o fază de 4 puncte. Jence Rhoads mai înfige un pumnal în inimile suporterilor alb-verzi şi închide tabela la 72-99.

Remarcatele partidei: Samantha Prahalis (17 puncte, 10 recuperări), Lejla Batic şi Jasmin Watson (câte 14 puncte) din tabăra gazdelor, respectiv Donica Cosby (34 puncte), Destiny Williams şi Jence Rhoads (câte 18 puncte) de la învingătoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!