Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Arad 89-54 Rapid

totalbaschet.ro, foto: Mihai Lițiu

totalbaschet.ro, foto: Mihai Lițiu
17.01.2011

ICIM Arad și-a trecut în cont cea de a doua victorie stagională, după ce a învins în această după-masă pe Rapid București, scor 89-54. Jocul a contat pentru etapa a II-a a Diviziei A1 și s-a disputat în devans.

Primele puncte au venit din partea Florinei Diaconu, sportiva curtată de Arad în pauza competițională, însă gazdele s-au instalat rapid la cârma jocului încheind sfertul în avantaj, 22-14.

Actul secund practic a tranșat partida, formația antrenată de Stacey Nolan a izbutit un parțial de 14-0 distanțându-se în minutul 16 la 26 de puncte, scor 45-19. Astfel la finalul primei reprize ICIM s-a aflat în avantaj, 48-24.
Ultimele două sferturi s-au desfășurat fără istoric, Aradul a condus și la o diferență de 40 de puncte, impunându-se în final, 89-54.

Cea mai eficentă jucătoare pentru ICIM a fost Graham autoarea a 17 puncte și două recuperări urmată de Roberson cu 12 puncte și 5 recuperări. De partea cealaltă s-a remarcat Florina Diaconu cu 24 de puncte (10/26 la aruncările din acțiune) adăugând 4 recuperări, 3 pase decisive și 4 mingi câștigate.

Astfel, ICIM Arad a acumulat două victorii din tot atâtea posibile în timp ce Rapid are un bilanț egal, o victorie și o înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!