Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. CSM Satu Mare - CST Teleorman 53-61

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
02.03.2011

Echipa CST Alexandria a reușit surpriza celei de-a doua faze a sferturilor de finală din cadrul Cupei României, la feminin. Jucătoarele pregătite de Mădălin Piperea au câștigat, miercuri, scor 61-53, la Satu Mare, în fața formației CSM, din localitate, liderul la zi al Diviziei A1, cu nouă victorii din nouă posibile.

Mai citiți și:

Dan Fleșeriu: ”Dubla manșă cu Alexandria a fost câștigată încă din tur”

Călin Voicu: ”Victoria de la Satu Mare este a echipei”

Dubla manșă a revenit însă grupării ardelene care, în tur, a obținut un avantaj liniștitor, trecând de CST Alexandria, în deplasare, cu scorul de 67-41. Scorul general al partidelor directe este de 120-102 pentru echipa CSM Satu Mare, formație care și-a adjudecat calificarea în Final Four-ul Cupei României, turneu care se va desfășura într-o localitate ce va fi stabilită ulterior de Federația Română de Baschet.

Gazdele și-au asigurat, după prima perioadă, un ecart de zece puncte, scor 17-7, însă acesta a fost anulat de formația pregătită de Mădălin Piperea până la pauza mare. CST Alexandria a condus, după 20 de minute de joc, cu scorul de 33-30, chiar dacă Abi Olajuwon, 17 puncte în meciul de miercuri seată, a dominat lupta în spațiul de trei secunde.

După reluare, gazdele au forțat și au egalat situația pe tabela de marcaj abia în minutul 30, atunci când tabela a indicat scorul de 45-45. Lori Bjork, nouă puncte, nu a putut să-și aducă formația în avantaj, gruparea din Alexandria adjudecându-și ultimul sfert cu scorul de 16-8 și întâlnirea cu 61-53. Aceasta a fost prima înfrângere de pe teren propriu a grupării din Satu Mare, jucătoarele antrenate de Dan Fleșeriu fiind invincibile, până la ora acestei întâlniri, pe propriul teren în 2011.

sursa foto: informatia-zilei.ro
foto flash: portalsm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!