Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. CSM Satu Mare - Rapid București 90-57

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
19.03.2011

Echipa CSM Satu Mare se află la o singură victorie de un seszon perfect în Divizia A1. Gruparea ardeleană s-a impus, duminică, acasă, scor 90-57, în fața formației Rapid București, și a acumulat 13 meciuri câștigate din tot atâtea posibile în această fază a competiției, la feminin. Gazdele nu au avut probleme prea mari într-un meci în care nu am consemnat decât o singură dată egalitatea și doar o schimbare de lider pe tabela de marcaj.

Chiar dacă titularele formației din Satu Mare au pierdut duelul direct cu ”primul cinci” al grupării din Capitală, scor 36-48, diferența a fost făcută de punctele venite de pe bancă. Rapid a marcat doar nouă puncte, în timp ce gazdele au realizat 54. În spațiul de trei secunde disputa a fost tranșată de gazde, care au totalizat 46 de puncte și 41 de recuperări, în timp ce bucureștencele au avut 34 de puncte și doar 28 de recuperări.

Claudia Pop a fost cea mai bună jucătoare a întâlnirii dintre CSM Satu Mare și Rapid București, scor 90-57. Baschetbalista formației ardelene a terminat meciul cu 24 de puncte și șase recuperări, având un indice al eficienței de 25 de unități. Pop a avut un procentaj perfect la aruncările libere și unul foarte bun la cele din acțiune, acolo unde a realizat 67 de procente, transformând opt din cele 12 încercări.

Pivoții gazdelor au marcat peste zece puncte fiecare. Abi Olajuwon a terminat întâlnirea cu 14 puncte și opt recuperări, în timp ce Anita Teilane a realizat 13 puncte și patru recuperări, la care a mai adăugat și trei intercepții. Florina Diaconu a fost coșghetera grupării din Capitală. Fundașul echipei oaspete a totalizat 21 de puncte, șase recuperări și cinci intercepții.

În urma acestui rezultat, CSM Satu Mare a rămas lider în Divizia A1, cu 13 meciuri câștigate din tot atâtea disputate, în timp ce Rapid București se află pe locul opt în clasament, ultimul, cu o singură victorie acumulată în cele 13 etape jucate.

sursa foto: portalsm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!