Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. CST BC Alexandria - Rapid Bucureşti 74 - 58

Viorel Sălceanu

Viorel Sălceanu
19.02.2011

În cursul zilei de azi (19.02.2011) CST BC Alexandria s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Rapid Bucureşti, scor 74-58.

Gazdele încep partida cu Saponjic, Chivu, Barbu, Bucica şi Rus în timp ce oaspetele trimit în teren un prim cinci alcătuit din: Pavel, Burlakova, Perta, Bejan şi Diaconu. 

Începutul partidei este unul echilibrat, primul sfert terminâdu-se cu scorul de 12-10 în favoarea gazdelor. În sfertul al doilea echipa din Alexandria reuşeşte să se menţină în faţa bucureşteniilor până la jumătatea sfertului, moment în care Diaconu înscrie din spatele semicercului şi aduce egalitate pe tabelă cu 4 minute rămase din sfert. La sfârşitul primei jumătăţi tabela arată un avantaj minim în favoarea gazdelor, 32-31.

Pauza mare nu schimbă multe în evoluția scorului, cele două echipe merg cap la cap. Sfertul 3 se termină cu scorul de 53-48. În ultimul sfert gazdele intră în teren cu o determinare mai mare şi reuşesc să se îndepărteze la 20 de puncte şi pun capăt emoţiilor. Scor final: 74 - 58.

Remarcate
Alexandria: 
Nevena Saponjic - 15 puncte și 17 recuperări; Alina Chivu - 15 puncte și 5 intercepții.
Rapid: 
Diaconu - 17 puncte; Monica Nicolaescu - 12 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!