Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cronică. Cupa României, feminin: CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia - CSM Târgovişte 58-77

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
20.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, OPTIMI DE FINALĂ
C.S. UNIV. ALBA IULIA
CSM TÂRGOVIŞTE


Sala Sporturilor
Alba Iulia

58-77
(25-23, 13-19, 11-20, 9-15)

Rezultat tur:
55-74

20.09.2011, Retur Cronică tur
Caseta meci Alte meciuri

Echipa CSM Târgovişte a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, la feminin, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, scor 77-58, formaţia CS Universitatea "1 Decembrie" Alba Iulia. Gruparea din Cetatea Chindiei a câştigat ambele întâlniri cu gruparea ardeleană şi va întâlni, în runda următoare, pe CSM Satu Mare.

Oaspetele s-au impus la capătul unei partide disputate, în care am consemnat de opt ori egalitatea, cele două echipe trecând la conducerea partidei de 12 ori în această întâlnire. Gazdele au avut cea mai mare diferenţă de pe tabelă la şapte lungimi, în timp ce echipa CSM Târgovişte a câştigat lupta în spaţiul de trei secunde, acolo unde a avut cu şase puncte în plus faţă de adversara sa, scor 20-14.

Formaţia din Alba Iulia a intrat mai bine în meci şi a avut un ecart minim după primele zece minute, ardelencele având două puncte pe tabelă, scor 25-23. Evoluţia jucătoarelor străine din lotul pregătit de Tomas Bilek a fost una pe măsură: Breanna Salley a avut 18 puncte şi opt recuperări, Taneisha Harrison a realizat 15 puncte şi şapte recuperări, în timp ce Nadia Parker a încheiat întâlnirea cu 13 puncte şi cinci mingi câştigate pe urmărire.

Fetele pregătite de Florin Nini au replicat în sfertul al doilea şi au reuşit să intre la cabine cu un avantaj minim, scor 42-38. Florina Diaconu cu 18 puncte, şapte recuperări şi şapte pase decisive a fost cea mai bună baschetbalistă de la CSM Târgovişte, în timp ce Olena Samburska a avut tot 18 puncte, însă doar patru recuperări.

După reluare, diferenţa dintre cele două echipe a crescut, oaspetele reuşind un parţial de 20-11 în cel de-al treilea sfert. Chrissy Givens a adus un total de 14 puncte, opt recuperări şi două pase decisive, la care s-au mai adăugat şi cele şapte puncte şi trei pase decisive reuşite de Cristina Ciocan. Ultimele minute nu au adus nimic nou, CSM Tîrgovişte reuşind să se impună şi la Alba Iulia, scor 77-58, după ce a învins, în tur, acasă, cu scorul de 74-55.

Gruparea din Cetatea Chindiei a câştigat dubla manşă cu scorul general de 151:113 şi va evolua în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin. Adversară în această fază a competiţiei îi va fi echipa CSM Satu Mare, prima partidă fiind programată pe 24 septembrie la Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!