Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cronică. Cupa României, feminin: CSM Sportul Studențesc - Universitatea Cluj 92-56

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.09.2011

CUPA ROMÂNIEI, FEMININ, SFERTURI DE FINALĂ 
CSM Sportul Studenţesc
Universitatea Cluj-Napoca


Arena de Baschet

Bucureşti

92 - 56
25-6, 19-13, 19-14, 29-23

Meciul retur:
28.09.2011

24.09.2011, Tur                        
Statistică Alte meciuri

Sâmbătă la Arena de Baschet din capitală s-a desfăşurat prtida dintre CSM Sportul Studenţesc Bucureşti şi Universitatea Cluj-Napoca. Jocul contând pentru sferturile de finală ale Cupei României s-a terminat cu victoria clară a gazdelor, 92-56. În urma acestui rezultat Sportul Studenţesc e ca şi calificată în Final Four-ul competiţiei.

Practic confruntarea a fost una fără istoric, fetele antrenate de Predrag Vasici au pus stăpânire pe joc încă din primul sfert în care au izbutit un parţial de 21-1. Până la pauză nu s-au mai schimbat multe, diferenţa de scor a crescut pe tabelă astfel bucureştencele au intrat la cabine cu un avantaj de 25 de puncte, 44-19.

Predag Vasici nu a redus tempo-ul jocului, iar după 30 de minute avea un avans de 30 de puncte, iar calificarea este ca şi tranşată. Ultimul sfert a fost cel mai disputat, ambele echipe au combinat pentru un total de 42 de puncte, 29 pentru bucureştene şi 23 pentru clujence. Partida s-a încheiat cu scorul de 92-56 şi Universitatea Cluj-Napoca mai poate spera doar într-o minune. De remarcat faptul că Gatti Werema a fost din nou cea mai bună jucătoare a gazdelor cu 22 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Alma Kovacevic a bifat 18 puncte, 14 recuperări, Alexia Adams a terminat cu 17 puncte, iar Wilhelmina Wilson a contribuit cu 16 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. De remarcat, conform statisticii, faptul că Vasici nu şi-a rulat întreg lotul, Veronica Bogdan şi Georgiana Ianuşi fiind singurele sporitve ce nu au intrat pe parchet.

De partea cealaltă Andreea Pop a avut 17 puncte şi 4 recuperări, iar Flavia Ferenczi a izbutit 14 puncte pentru U Cluj.

Meciul retur se dispută la mijlocul săptămânii, miercuri (28.09), la Sala Horia Demian din Cluj.

3 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!