Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cronică. Divizia A, feminin: BCM Danzio - Olimpia Bucureşti 69-50

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
02.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, PRIMA ETAPĂ
BCM Danzio Timişoara
CS Olimpia Bucureşti


Sala Sporturilor
"Transilvania"

69 - 50
(17-12, 20-14, 19-13, 13-11) 

Ultimul meci:

02.10.2011
Analiză
Statistică Alte meciuri

 

Duminică, la Sibiu a continuat seria meciurilor din prima etapă a Diviziei A, feminin. De la ora 12:00 s-au întâlnit BCM Danzio Timişoara şi Olimpia Bucureşti. Trupa de pe Bega s-a impus clar, 69-50 şi a adus primele două puncte ale sezonului.

Timişoara a controlat jocul în totalitate, chiar dacă nu s-a putut baza deloc pe Biljana Pesovic. Şi-au revenit în schimb Stoenescu, Osterman şi Vukoje, dar jolly-jokerul echipei lui Ljubomir Kolarevic a fost Andra Hass, care a profitat de şansa de a juca din primul minut şi a fost cea mai eficientă din echipă, reuşind şi cele mai multe puncte, 18.

Olimpia, în schimb, a aliniat o nouă echipă de tinere jucătoare, printre ele regăsindu-se din sezonul trecut Romina Filip sau Sonia Ursu. Bucureştencele nu au putut opune însă rezistenţă unei echipe de jucătoare foarte experimentate.

BCM Danzio s-a impus în toate cele patru sferturi: 17-12, 20-14, 19-13, 13-11, pentru un ecart de 19 puncte la final.

Remarcaţi:

De la Danzio, cele mai bune marcatoare au fost Hass - 18, Stoenescu 14, Vukoje 12 şi Osterman 11.

De la Olimpia Bucureşti, cea mai prolifică marcatoare a fost Gabi Munteanu cu 16 puncte, urmată de Grigore cu 11 şi Sonia Ursu cu 8 puncte.

COINCIDENŢE INCREDIBILE

De remarcat faptul că în prima etapă, atât la fete, cât şi la băieţi, Timişoara a întâlnit formaţii din capitală. BC Timişoara a trecut cu 77-69 de CSM Bucureşti, iar Danzio a învins-o pe Olimpia.

În plus, ca o coincidenţă, Timişoara a jucat cu Steaua la handbal, de care a trecut cu 28-15, iar echipa de rugby RCM Universitatea s-a calificat în finala Cupei după ce a învins-o pe Dinamo cu 20-12. Un al cincilea duel Timişoara-Bucureşti s-a dat şi la volei masculin. Acolo, Dinamo a reuşit singura victorie a capitalei, după ce a trecut cu 3-0 de Universitatea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!