Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cronică. Divizia A feminin. CSM Satu Mare - CSM U Oradea 72-44

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.10.2011

DIVIZIA A, FEMININ, PRIMA ETAPĂ
CSM Satu Mare
CSM U Oradea


Sala Sporturilor
"Transilvania"

72 - 44
(32 - 6, 12-8, 15-16, 13-14) 

Ultimul meci:
80 - 44

02.10.2011
Analiză
Statistică Alte meciuri

CSM Satu Mare nu a întâmpinat nicio problemă, duminică după masă, în partida pe care a susţinut-o la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu în faţa grupării CSM U Oradea. Confruntarea a contat pentru etapa inaugurală a Diviziei A feminine de baschet şi deşi orădencele s-au impus în două sferturi, jocul a fost adjucat fără nicio emoţie de sătmărence, scor 72-44. La gruparea de pe malul Crişului Repede a debutat americanca Keiva Small şi alături de Odessa Wiilams au izbutit 25 de puncte, mai mult decât jumătate din punctele totale marcate de echipă. Din tabăra învingătoarelor Pop şi Orosz au combinat pentru 28 de puncte.

Partida a fost la discreţia formaţiei antrenate de Dan Fleşeriu, şi a fost tranşată încă din primul sfert. Orosz a deschis tabela cu o aruncare de la mare distanţă, replica orădencelor a venit din mâna Odessei Williams. Practic primele 30 de secunde au fost singurele echilibrate. A urmat un parţial de 13-4, iar la jumătatea primului sfert tabela indica scorul 16-6. Fetele antrenate de Adriana Niculescu nu au mai găsit drumul spre coş în următoarele 5 minute, permiţând adversarului să izbutească încă un parţial, de această dată de 16-0, rezolvând astfel problema echipei învingătoare.

Sfertul secund s-a desfăşurat într-un ritm similar, iar CSM Satu Mare, prin Renata Szumutku a stabilit cea mai mare diferenţă de scor, de trei zeci de puncte, înregistrată la pauză: 44-14. Sferturile trei şi patru au fost ceva mai bune pentru trupa Adrianei Niculescu care au izbutit să le câştige, la o diferenţa minimă. Scor final 72-44, într-un meci în care ambele formaţii şi-au rulat întreg lotul, excepţie făcând Anne-Marie Părău care se pare că a fost accidentată.

De la Satu Mare s-au remarcat Claudia Pop cu 15 puncte şi 4 recuperări şi Andreea Orosz autoare a 13 puncte. De partea cealaltă Odessa Williams a încheiat cu 13 puncte şi 8 recuperări în timp ce Keiva Small a izbutit 12 puncte şi 4 recuperări. Trebuie subliniat faptul că sătmărencele au avut 20 de greşeli neforţate în timp ce adversarele 21.

În etapa următoare CSM U Oradea va întâlni pe teren propriu Universitatea Cluj-Napoca, în re-editarea duelului din cadrul primei faze a Cupei României, în timp ce Satu Mare se va deplasa la Braşov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!