Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Divizia A2 feminin

totalbaschet.ro, foto: citynews.ro

totalbaschet.ro, foto: citynews.ro
05.03.2011

Rezultate oarecum așteptate în etapa a 7-a a Diviziei A2, favoritele impunându-se cu o singură excepție, CS Sportul Studennțesc, care a învins surprinzător pe Galactica Brașov, 62-55, obținând prima victorie în cadrul Diviziei A2. Un alt meci echilibrat a fost disputa din sala Horia Demian dintre Universitatea Cluj și CSM U Oradea, încheiată cu victoria, la mare luptă, a gazdelor.

Sportul Studențesc Omnilogic - BC Galactica Brașov 62-55
A fost un meci în care banca de rezerve a făcut diferența, 22 de puncte venind pe mâna sportivelor ce nu au intrat în primul cinci al gazdelor, fața de cele doar 8 înscrise de oaspeți. Sportul Studențesc a condus și cu 15 puncte, în sfertul patru, însă în final s-a impus la 7 puncte. Remarcate au fost Taisia Lungu, de la echipa din capitală, cu 16 puncte respectiv Raluca Ungureanu, de la Brașov, autoare a 17 puncte și 14 recuperări.

Universitatea Cluj – CSM U Oradea 71-68
Gazdele rămân fără înfrângere în Divizia A2 după victoria de sâmbătă în fața oradiei. De menționat este faptul că rezervele ambelor echipe au marcat, împreună, doar 6 puncte. Flavia Ferenczi a fost din nou cea mai bună marcatoare a gazdelor, cu 20 de puncte. De partea cealaltă Ioana Gavra a ținut-o în viată formația orădeană, extrema încheiind jocul cu 32 de puncte(11/14 la două puncte, 2/3 la trei puncte, 4/5 la libere).

CSU Alba Iulia – Politehnica Iași 74-52
La fel ca și ”U” Cluj, gruparea din Alba Iulia își păstrează învicibilitate în Divizia A2. Gazdele au trecut sâmbătă, fără prea multe emoții, de Politehnica Iași, scor 74-52. Jocul a fost tanșat încă de la pauză, când gazdele aveau un avantaj de 23 de puncte. De la Alba Iulia, Tămărgeanu a încheiat partida cu 21 de puncte și 8 recuperări, iar Alaiba a contribuit cu 12 puncte și 4 recuperări pentru formația învinsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!