Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Divizia A2: LPS Alba Iulia și ”U” Cluj s-au impus și în etapa a opta

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
09.03.2011

Cu șapte victorii din tot atâtea posibile, echipele LPS Alba Iulia și ”U” Cluj și-au păstrat statutul de favorite ale etapei a opta a Divizieie A2 în meciurile disputate, miercuri, contra formațiilor Sportul Stundențesc Omnilogic și Galactica Brașov, în timp ce Politehnica Național Iași s-a impus, acasă, în fața grupării din Oradea.

LPS Alba Iulia - Sportul Studențesc Omnilogic 77-50. Formația gazdă și-a respectat statutul de favorită în acest meci. Gruparea din Capitală nu a condus nicio dată pe tabelă, într-un joc în care Aalexandra Uiuiu, cu 18 puncte, patru recuperări, cinci pase decisive și trei intercepții a fost MVP-ul întâlnirii. În urma acestui rezultat, amfitrioanele au rămas neînvinse în Divizia A2.

Galactica Brașov - ”U” Cluj 48-58. Într-un meci în care am consemnat de opt ori egalitatea și trei schimbări de lider pe tabelă, formația vizitatoare s-a impus la o diferență de zece puncte și a totalizat șapte victorii din șapte posibile în Divizia A2. Chiar dacă gazdele au câștigat lupta punctelor venite de pe bancă, scor 17-2, titularele formației pregătite de Florin Covaciu au replicat cu 56 de puncte, față de 31 ale adversarelor.

Politehnica Național Iași - CSM Universitatea Oradea 64-57. Derby-ul rundei a șaptea în Divizia A2 a revenit grupării din Iași, în urma unui meci foarte echilibrat, cu foarte multe răsturnări de scor. La pauză tabela a indicat un avans minim pentru ardelence, scor 33-31. După reluare, gazdele s-au desprins la 47-43 în minutul 30, diferență pe care și-au mărit-o până la finalul întâlnirii.

După opt etape, în Divizia A2, echipele LPS Alba Iulia și ”U” Cluj au rămas neînvinse și ocupă, în această ordine, departajate de coșaveraj, primele două locuri. Același lucru este valabil și în ceea ce privește formațiile de pe locurile trei și patru, acolo unde Galactica Brașov și CSM Universitatea Oradea se află la egalitate de puncte, 11. POlitehnica Iași se află pe locul cinci, cu două victorii din opt meciuri, în timp ce Sportul Studențesc Omnilogic închide ierarhia cu o singură victorie.

Echipele LPS Alba Iulia și ”U” Cluj au un meci mai puțin disputat, partida directă din tur, dintre cele două formații, amânată de FRB, urmând să se dispute la finalul lunii martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!