Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. ICIM Univ. V. Goldiș Arad - Olimpia București 75-52

Luci Anton, Foto: Butar Cosmin

Luci Anton, Foto: Butar Cosmin
12.03.2011

În afara dorinţei de a demonstra că viitorul este asigurat pentru gruparea Olimpia București, şi a unei victorii fără să forţeze a ICIM-ului, e greu să faci aprecieri vizavi de jocul de azi de la Arad. Unul fără istoric, cu greşeli inerente ale gazdelor, cărora oricum le-a fost greu să le ia în serios pe tinerele bucureştence. Cu excepţia primelor 3 minute, în care oaspetele au condus cu 4-0, în rest nu s-a pus decât problema scorului. Unul redus, în condiţiile în care banca tehnică arădeană nu a apelat deloc la Ciocan, Brosovszky, Toma sau Graham, în timp ce Roberson sau Savic abia au adunat 19 minute. Un joc fără istoric, care poate fi catalogat drept un bun antrenament pentru trupa lui Nolan şi Moraru. S-a terminat: ICIM Univ Goldiş - Olimpia Bucureşti 75-52 (20-9, 16-14, 19-10, 20-19).

ICIM: Drăgoescu 3 (1x3), Roberson 13 (1x3), Urban 9 (1x3), Nagy 13, Meszaros 21. Au mai jucat: Moraru 11 (3x3), Savic 2, Mercea 3 (1x3).
Olimpia: Cursaru 5 (1x3), Ursu 15 (1x3), Filip 11, Florea 10, Munteanu 3. Au mai jucat: Chiţanu, Rotărescu 6, Chelariu, Lache, Grigore 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!