Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad - Rapid București 97-38 în Cupa României

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
28.02.2011

După ce a câștigat prima manșă, scor 89-54, la București, echipa ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad s-a impus, luni, pe propriul teren, cu scorul de 97-38 în fața formației Rapid. Gruparea ardeleană a câștigat, astfel, dubla manșă din faza sferturilor de finală ale Cupei României, la feminin, și s-a calificat în Final Four.

Bianca Urban a încheiat partida de la Arad cu un double double, 16 puncte și zece recuperări, în timp ce Biljana Savic a ajutat-o cu alte 19 puncte și șapte recuperări. Tot pentru gazde, Larisa Toma a marcat 15 puncte iar Ildiko Nagy alte 17.

Principalele marcatoare ale amfitrioanelor, Savic și Nagy au avut împreună 36 de puncte, cu două mai puține decât au înscris toate jucătoarele de la echipa Rapid București. Fără Florina Diaconu, formația din Capitală nu a mai contat în ofensivă, iar de acest lucru au profitat gazdele, care au rulat întreg lotul.

Fără Roberson, Ciocan și Graham, menajate pentru disputa cu CSM Satu Mare, din campionat, formația ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad nu a pierdut niciun moment cotrolul meciului, doar primele minute fiind ceva mai echilibrate, după care amfitrioanele s-au distanțat treptat. La finalul primului sfert a fost 29-16 pentru ICIM, iar la pauza mare tabela a indicat 49-25 pentru jucătoarele pregătite de Stacey Nolan.

După reluare s-a jucat doar pentru statistică, fiecare baschetbalistă din lotul grupării din Arad reușind să-și treacă în cont cel puțin trei puncte și o recuperare. Ultima parte a întâlnirii s-a încheiat cu un parțial de 48-13, iar ICIM s-a impus, la final, cu scorul de 97-38.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!