Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. LMK Sepsi Sfântu Gheorghe - ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad 63-66

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
25.03.2011

Cupa României Inedit, Final Four, 25-26 martie
SEPSI SF. GHEORGHE
Avancronică ICIM ARAD
 

 17-18, 17-22, 14-14, 15-12

63-66

 
  MVP: Cristina Ciocan
 STATISTICA MECIULUI
  Faza: semifinală

După un meci foarte echilibrat, în care fiecare echipă ar fi putut să se impună, formația ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad a câștigat, vineri, scor 66-63, partida cu LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul celei de-a doua semifinale a Cupei României Inedit, competiție care se desfășoară la Satu Mare.

Cristina Ciocan a reușit 15 puncte, patru recuperări și patru pase decisive pentru gruparea din Arad, iar Monica Broșovszky Boriga a ajutat-o cu alte 13 puncte. De la învingătoare s-au mai remarcat Anita Meszaroș și Larisa Toma, care și-au împărțit în mod egal 22 de puncte. Florentina Ardeleanu a fost principala realizatoare a formației din Sfântu Gheorghe, cu 16 puncte.

Stacey Nolan a reușit să-și valorifice, de această dată, avantajul băncii. Dacă la nivelul titularelor disputa a fost destul de echilibrată, cu un plus pentru ICIM, jucătoarele care au intrat pe teren au adus puncte importante pentru formația din Arad, în timp ce de la Sepsi doar Florentina Ardeleanu a marcat constant. De partea cealaltă, Drăgoescu, Graham și Urban, chiar dacă, împreună, au marcat mai puțin decât Ardeleanu, au făcut-o în momente importante ale întâlnirii.

Formația de bază a echipei din Arad a marcat 54 de puncte, cu 13 mai multe decât titularele de la Sepsi. În spațiul de trei secunde, ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” a realizat un avantaj minim, scor 26-24, iar la recuperări s-a impus gruparea din Sfântu Gheorghe cu 39-33. Totuși, fetele pregătite de Stacey Nolan au reușit să finalizeze mai multe mingi câștigate pe urmărire, lucru care a contat în economia partidei.

Cele opt schimbări de lider de pe tabela de marcaj ne arată faptul că am asistat la o partidă echilibrată în care am consemnat de trei ori egalitatea. Cherrise Graham și Cristina Ciocan au marcat trei puncte, din patru posibile, de la linia de aruncări libere, chiar în finalul întâlnirii, acestea dovedindu-se decisive în stabilirea formației câștigătoare.

Echipa ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad va disputa, sâmbătă, finala Cupei României Inedit la feminin. Adversară îi va fi formația gazdă a Final Four-ului, CSM Satu Mare, grupare care a trecut în prima semifinală de SCM CSS Universitatea Craiova cu scorul de 86-53. Sepsi Sfântu Gheorghe va evolua în finala mică împotriva jucătoarelor de la SCM CSS Universitatea Craiova.

sursa foto: sportarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!