Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. LMK Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București 94-66

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
12.03.2011

Patru jucătoare de la echipa Sepsi Sfântu Gheorghe au avut, sâmbătă, cel puțin 20 de puncte marcate în meciul pe care gruparea din Covasna l-a câștigat, acasă, scor 94-66, cu formația Rapid București. Annemarie Parău și Ildiko Vass și-au împărțit, în mod egal, 44 de puncte, Bianca Vescan a adăugat 21, în timp ce Kerry Gardin a înscris alte 20 de puncte pentru gazde.

Bianca Vescan a terminat întâlnirea de la Sfântu Gheorghe cu un double double, pivotul echipei Sepsi totalizând 21 de puncte și 12 recuperări, la care a mai adpugat alte două pase decisive și o intercepție, pentru un indice de eficiență de 31 de unități. Vescan a avut doar o posesie pierdută și un procentaj bun la aruncările din acțiune, 57%.

Chiar dacă nu a condus nici măcar o singură dată pe tabela de marcaj, echipa Rapid București a fost egala rivalei sale, Sepsi Sfântu Gheorghe, în privința punctelor marcate din spațiul de trei secunde, acolo de unde ambele formații au înscris câte 34 de puncte fiecare, însă gazdele au profitat de cele 21 de greșeli neforțate ale adversarelor.

Titularele de la Sepsi au marcat 90 de puncte

Formația de start a gazdelor a totalizat 90 din cele 94 de puncte marcate de Sepsi, în timp ce ”primul cinci” al grupării din Capitală și-a trecut în cont 56 din cele 66 de puncte. Interesant este că bucureștencele au câștigat mai multe mingi pe recuperare decât adversarele acestora, scor 41-39.

Formația gazdă a intrat perfect în meci și Sepsi a condus cu 22-6 după prima perioadă, însă gruparea din Capitală a mai redus din diferență la pauza mare, atunci când tabela a indicat 41-30 pentru amfitrioane. După reluare, Sepsi a reușit un parțial de zece puncte în zece minute, scor 24-14. Ultimul sfert a fost unul în care s-a înscris foarte mult, însă oaspetele nu au putut să mai reducă din handicap.

Sepsi s-a impus cu 94-66 și se află pe locul trei în Divizia A1, cu opt victorii și patru înfrângeri, în timp ce Rapid București a rămas pe poziția a șaptea, penultima, din această fază a competiției. Formația din Sfântu Gheorghe nu mai poate pierde locul al treilea, poziție de pe care va intra în Final Four, urmând să se lupte cu ICIM Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad pentru calificarea în finală.

sursa foto: sepsibc.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!