Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. LMK Sepsi Sfântu Gheorghe - SCM CSS Universitatea Craiova 85-66

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.03.2011

Cupa României Inedit, Final Four, 25-26 martie
SEPSI SF. GHEORGHE
Avancronică SCM UNIV. CRAIOVA
 

 34-14, 20-19, 16-22, 15-11

85-66

 
  MVP: Bianca Vescan
 STATISTICA MECIULUI
  Faza: finală loc 3-4

Așa cum era de așteptat, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus, sâmbătă, în meciul cu SCM CSS Universitatea Craiova, scor 85-66, și a cucerit medaliile de bronz în cadrul Final Four-ului Cupei României Inedit, la feminin, întrecere care a avut loc la Satu Mare.

De la gruparea din Bănie, Anca Șipoș, autoare a 19 puncte, cinci recuperări și patru pase decisive, și Eniko Tarța, care a încheiat partida cu 17 puncte, șase recuperări și trei pase decisive, nu au putut să țină piept formației din Sfântu Gheorghe, echipa din Covasna având un lot mai experimentat și o bancă mai lungă.

Bianca Vescan a încheiat partida dintre Sepsi și SCM Universitatea Craiova cu 21 de puncte și cinci recuperări, pivotul formației din Sfântu Gheorghe fiind coșghetrul meciului. De la ardelence s-au mai remarcat Florentina Ardeleanu, autoare a 16 puncte, trei recuperări și trei pase decisive, și Andrea Walker, 14 puncte și șapte recuperări.

Cele 13 puncte marcate de Ildiko Vass au făcut ca echipa pregătită de Attila Vereș să aibă patru jucătoare care au înscris cel puțin 13 puncte fiecare, astfel că replica adversarelor aproape că nu a contat în aceste condiții. După prima perioadă, ardelencele și-au asigurat un ecart de 20 de puncte, tabela indicând scorul de 34-14.

Până la pauză diferența s-a mărit, abia în sfertul al treilea baschetbalistele din Sfântu Gheorghe reducând din ritmul impus până atunci. Până la final au evoluat toate jucătoarele pe care Sepsi le-a avut pe foaia de arbitraj, același lucru fiind valabil și în tabăra grupării din Craiova, acolo unde toate sportivele au reușit să-și treacă numele pe lista marcatoarelor.

În urma victoriei de sâmbătă, scor 85-66, echipa LMK Sepsi Sfântu Gheorghe și-a trecut în palmares locul al treilea la actuala ediție a Cupei României Inedit la feminin, în timp ce formașia SCM CSS Universitatea Craiova a încheiat turneul pe locul patru.

sursa foto: bcsepsi.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!