Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Rapid 72-54 Olimpia

totalbaschet.ro, foto: Alexandru G

totalbaschet.ro, foto: Alexandru G
15.01.2011

Rapid București s-a impus clar în derby-ul capitalei din cadrul Diviziei A1 feminin. Meciul desfășurat azi începând cu orele 12:00 la sala Rapid din București s-a încheiat cu rezultatul de 72-54 în favoarea gazdelor

Primul sfert a debutat sub semnul echilibrului, cele două formații au mers cap-la-cap, Olimpia a condus cu două puncte când mai erau de jucat 94 de secunde însă finalul de sfert le-a găsit pe gazde în avantaj, scor 19-18. A fost singura dată când Olimpia s-a aflat la conducere.
Ultimul sfert din prima repriză s-a dovedit a fi unul catastrofal pentru Olimpia, un sfert care practic a decis soarta partidei. Gazdele au marcat 19 puncte în timp ce oaspeții au punctat doar de trei ori, prin Olaru și Crăciun o liberă. Astfel Rapid a intrat la pauză cu un avantaj de 17 puncte, 38-21.

Formația alb-vișinie nu a luat piciorul de pe accelerație nici în sfertul trei, când s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor, 59-30. Oapeții au mai reușit să scadă din diferență până la sfârșitul partidei, câștigând sfertul patru la 7 puncte, 13-20.

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost Cristina Perța(foto nr.10) autoare a unui double-double având 28 de puncte(11/19 la 2 puncte și 7/8 la libere) și 17 recuperări pentru un indice de 37 de unități la capitolul eficiență în 36 de minute petrecute pe teren. Flori Diaconu a adăugat pentru Rapid 14 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări.

De partea cealaltă au punctat toate jucătoarele ce au intrat pe parchet, principala marcatoare fiind Sonia Ursu cu 12 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 4 mingi câștigate.

Trebuie menționat faptul că Bigică Cristina, una dintre piesele de bază ale Olimpiei București nu a evoluat azi!

Astfel Rapid București își trece în cont prima victorie din cadrul turului Diviziei A1 feminine de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!