Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. SCM CSS Craiova – CSM Satu Mare 43 – 79

Bogdan Gabriel, Foto: Mediafax

Bogdan Gabriel, Foto: Mediafax
28.01.2011

În această seară, SCM CSS Craiova a suferit prima înfrângere din acest playoff în fața echipei CSM Satu Mare, la o diferență devastatoare de 36 de puncte. Scorul final a fost 43 – 79 (9-17, 11-22, 11-21, 12-19), echipa antrenată de către Liviu Manea neizbutind să depășească formația din Satu Mare la nici un capitol.

Încă de la începutul meciului, s-a stabilit o diferență foarte mare de scor între cele două combatante, gazdele reușind primele puncte ale meciului abia în minutul 5, învingând cu mare dificultate apărarea foarte bine pusă la punct a fetelor antrenate de către Dan Fleșeriu. Astfel, grație reușitelor de două puncte ale jucătoarei cu numărul 31, Lori Bjork, în minutul 5 al partidei tabela indica 0 – 10. Craiovencele au reușit să marcheze într-un final, însă dupa zece minute de joc se vedeau conduse cu 8 puncte.

Până în minutul patru al sfertului doi, echipa olteană a reușit să se mențină la o distanță de 9-10 puncte față de oaspeți, însă din acel moment, partida urma să scape de sub control pentru amfitroni. Datorită reușitelor de două puncte ale jucătoarei Anita Teilane, echipa din Satu Mare a reușit să marcheze zece puncte, fără nici un fel de replică din partea gazdelor, distanțându-se astfel la 19 puncte, diferență de scor ce urma să se marească din ce în ce mai mult.

În cea de-a doua jumătate a meciului, lucrurile au decurs firesc, diferența pe tabelă dintre cele două echipe crescând, craiovencele negăsind soluții pentru jocul impecabil prestat de către liderul Diviziei A1.

Astfel, SCM Craiova pierde primul său meci din acest playoff, iar CSM Satu Mare își păstreză invincibilitatea, jucătoarele lui Liviu Manea continuând seria de eșecuri în fața acestei echipe, clasându-se astfel pe locul doi în actuala ediție de campionat.

Remarcate au fost:

SCM CSS Craiova: Anca Șipoș - 13 puncte; Fatou Kane - 7 puncte, 14 recuperări (dintre care 10 ofensive).

CSM Satu Mare: Lori Bjork – 20 puncte, 6 recuperări; Latoya Drake – 19 puncte, 7 recuperări; Anita Teilane – 17 puncte, 10 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!