Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. SCM U Craiova - Rapid București 71-83

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.04.2011

Divizia A, feminin, ediția 2010-2011
SCM U Craiova

 
Rapid București
 


71 - 83

   
  STATISTICA MECIULUI
  Locurile 5-8, meci 1
Meci 1: CRAIOVA - RAPID 71-83, Scor general 0-1
Meci 2: RAPID - CRAIOVA
5.04.2011, București
Meci 3 (dacă este cazul): CRAIOVA - RAPID 8.04.2011, Craiova

SCM U Craiova a pierdut, surprinzător, pe teren propriu în primul meci din seria cu Rapid București, pentru turneul 5-8 al Diviziei A1, scor 71-83. Bucureștencele au dobândit astfel, avantajul terenului propriu, iar dacă se vor impune marți, vor juca pentru locurile 5-6 în compania învingătoarei seriei dintre Alexandria și Olimpia, gruparea din județul Teleorman conducând în acest moment cu 1-0.

Doar primele 50 de secunde au fost echilibrate, când tabela indica scorul de 3-3, din acel moment oaspetele au izbutit un parțial de 17-0 iar partida era ca și rezolvată. Sfertul secund a fost mult mai echilirat, însă chiar și așa Rapid a intrat la cabine cu un avantaj de 14 pucte, scor 41-27.

Aceeași diferență s-a păstrat pe tot parcursul sfertului, însă chiar în ultimele minute, Janina Simionca a izbutit o aruncare de la mare distanță, reducând din diferență până la 8 lungimi, scor 57-49, înaintea sfertului decisiv, Craiova dând astfel semne că poate întoarce scorul. Nu a fost să fie așa, Rapid București reușind să gestioneze mult mai bine finalul, chair dacă în minutul 36 Craiova s-a apropiat la 2 puncte, scor 67-69. Partida s-a încheiat 83-71 pentru formația oaspete care are prima șansă de a câștiga această serie și de a evolua pentru locurile 5-6.

Tena Rene Matthews a fost principala marcatoare a gazdelor punctând de 21 de ori, având 6 pase decisive și 8 recuperări. Pentru formația învingătoare Florina Gabriela Diaconu a încheiat jocul cu 25 de puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive, pentru un index de 29 de unități la eficiență.

Jocul doi se va desfășura marți, la sala Rapid din București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!