Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CS Nova Vita învinge pe "U" Cluj

Paul Olar

Paul Olar
15.02.2014

70-57
  Fișa meciului  

Duelul "rănitelor" a fost adjudecat de către CS Nova Vita, care a trecut de Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 70-57. Confruntarea a avut loc în această dimineață la Sala Sporturilor din Târgu Mureș și a contat la etapa a-XIX-a.

Startul întâlnirii este unul strâns, însă gazdele par mai inspirate și încheie primul sfert cu un avantaj de 7 lungimi, 23-16. Sfertul secund are aceeași poveste, combatantele mergând cap la cap numeroase minute. Totuși, sportivele din Târgu Mureș se mențin la conducere pentru a intra la cabine cu un avantaj de 10 puncte, 38-28.

Baschetbalistele lui Florin Covaciu își revin în partea secundă grație trio-ului format din Flavia Ferenczi, Florina Pașcalău și Andreea Pop. Totuși, clujencele au de suferit în actul decisiv din cauza numeroaselor ratări, aspect de care profită imediat adversarele, "alb-albastrele" terminând duelul cu un parțial de 22-13.

Kata Meszaros a fost ce mai bună marcatoare a învingătoarelor, pivotul izbutind 17 puncte și 3 recuperări. Danielle Walker a contribuit cu 15 puncte, iar Shantel Wilson și Andrea Vincze și-au trecut în cont câte 8 puncte fiecare.

De partea cealaltă, Flavia Ferenczi s-a remarcat cu 12 puncte, pe când Florina Pașcalău a încheiat meciul cu 7 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!