Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CS Nova Vita Târgu Mureş şi CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe au promovat în Divizia A

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.05.2011

În această seară s-a încheiat ziua a II-a din cadrul Baraj de Promovare în Divizia A feminină de baschet, de la Târgu Mureş. La fel ca şi în prima zi, CS Nova Vita Târgu Mureş şi CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe au câştigat meciurile disputate, obţinând implicit calificarea în Divizia A.

CS Nova Vita nu a avut nicio problemă în a se impune, spulberându-şi şi de această dată adversarul, ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 94-37(22-8, 20-16, 31-4, 21-19). Cea mai bună sportivă de pe teren a fost Andreea Nemeş(foto), pivotul originar din Sibiu fiind foarte aproape de un triple-double, contabilizând 30 de puncte, 9 recuperări şi 11 pase decisive în 37 de minute petrecute pe teren.

Confruntarea dintre CS Călin Cent Baia Mare şi CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe a fost ceva mai atractivă, formaţia din judeţul Covasna învingând la 7 puncte, scor 66-59. Sportivele maramureşene au început mai bine jocul conducând, la sfârşitul primelor 10 minute, cu scorul de 14-10. Echipa antrenată de Ildiko Vass şi-a adjudecat următoarele două sferturi, 22-11 respectiv 16-15, şi a pus stăpânire pe joc. CS Călin Cent s-a impus în actul decisiv, 20-18, însă a fost prea puţin pentru a câştiga meciul. În urma acestui rezultat, CS BBALL 6 Sfântu Gheorghe a promovat în Divizia A, însă rămâne de văzut dacă această echipă va lua startul în primul eşalon, începând cu sezonul viitor.

Partida de mâine dintre Nova Vita şi CS BBALL(ora 11:00) va conta doar pentru statistici, în timp ce confruntarea dintre CS Călin Cent şi ACS KSE Târgu Secuiesc(ora 9:00) s-ar putea să aibă miză în cazul în care formaţia din Sfântu Ghorghe nu va dori să evolueze în primul eşalon valoric din România, la baschet feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!