Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CS Vâlcea 1924 s-a înțeles cu Modibo Diaby

CS Vâlcea 1924 s-a înțeles cu Modibo Diaby

CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea a reușit să promoveze în Liga Națională de Baschet Masculin și începe să-și contureze lotul cu care va aborda sezonul 2023/2024, anunțând un jucător tânăr care s-a regăsit în lotul campioanei ultimelor ediții.

Gruparea din Zăvoi a ajuns la un acord cu Modibo Diaby, africanul evoluând în cinci partide pe parcursul stagiunii precedente. Sportivul în vârstă de 19 ani a început anul la U-BT Cluj, pentru care a bifat trei jocuri (1.3 puncte, 0.3 recuperări în medie), apoi a fost împrumutat la SCM Timișoara, unde a adăugat alte două meciuri și a stat cu medii de 1.0 puncte, respectiv 0.5 recuperări în puțin peste un minut pe parchet.

Diaby va juca astfel pentru al patrulea club în România, după ce pe lângă cele menționate a avut o experiență și la CSA Steaua București pe parcursul sezonului 2021/2022.

Pe lângă anunțul acordului cu Modibo Diaby, CS Vâlcea 1924 a prezentat în precedentele zile alți trei jucători tineri pe care se va baza în continuare. Este vorba despre Gabriel Radu, Raul Hurdubelea (ambii de la Alpha Sibiu) și Dragoș Constantinescu (de la CSM Focșani).

În plus, vâlcenii au semnat un contract și cu antrenorul Darko Pandurovic, adus tot de la Alpha Sibiu, în vederea formării unui lot pentru echipa satelit, care va juca în Liga 1.

CS Vâlcea 1924 a încheiat turneul de promovare din Liga 1 pe poziția secundă, după CSM Corona Brașov, aceste două echipe fiind cele care au acces în LNBM. Orașul Râmnicu Vâlcea va avea astfel o echipă în primul eșalon după 15 ani de așteptare.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!