Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSA Steaua București a anunțat transferul lui Joey Potts

CSA Steaua București a anunțat transferul lui Joey Potts

CSA Steaua București l-a transferat pe Joey Potts, un baschetbalist american care va debuta la nivel profesionist în Liga 1. Bucureștenii sunt astfel la prima mutare oficială după ce au retrogradat din Liga Națională.

Potts, în vârstă de 24 de ani, a petrecut ultimii doi ani la Oregon Tech Owls, după ce anterior a fost la College of Marin și Oregon State Beavers. Jucătorul care poate evolua pe pozițiile 4 și 5 a contribuit în ultima stagiune cu medii de 12.1 puncte, 5.3 recuperări și 2.1 capace în 28 de partide, perioadă în care a adunat un procentaj al reușitelor de la distanță de 42%.

Americanul a semnat pe un an cu Steaua și va evolua în Liga 1, aceasta urmând să fie prima lui experiență la nivel profesionist.

În comunicatul în care l-au prezentat pe Potts, steliștii au anunțat și faptul că vor miza pe mai mulți tineri în sezonul 2023/2024, la finalul căruia vor încerca revenirea în LNBM.

CSA Steaua a retrogradat la finalul ediției precedente după ce a pierdut seriile cu CSM Târgu Jiu și Laguna București în playout și a încheiat pe locul 17.

*foto: oregontechowls.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Da români
    Nu mai știu să joace cu inima pt Steaua?

    cu 7 luni în urmă (20.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!