Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria a cedat pe teren propriu cu Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
11.12.2016

Phoenix Galați s-a impus în deplasarea efectuată pe terenul echipei CST BC Alexandria. Partida a fost echilibrată în prima jumătate. Fetele pregătite de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică au intrat motivate pe teren și au terminat cu un avantaj de cinci puncte primul sfert.

Replica echipei conduse de Mădălin Piperea nu s-a lăsat prea mult așteptată și la pauza mare tabela indica un avantaj minim, scor 35-36. Soarta confruntării s-a decis în cel de-al treilea sfert când echipa gălățeană a apăsat pedala de accelerație și s-a desprins decisive, scor 51-67. Teleormănencele și-au adjudecat ultimul sfert dar punctele au plecat la Galați. Rezultat final: CSBT Alexandria – Phoenix Galați 71-84 (16-21, 19-15, 16-31, 20-17).

S-au evidențiat: Mullings 19 p, 11 recuperări, Bartee 14 p, 10 recuperări, Arnold 18 p, de la CSBT Alexandria respectiv Covile 28 p, 10 recuperări, Steenholdt 23 p, Rutan 14 p, Jeanette Jackson 12 p, de la Phoenix.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!