Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria se impune pe terenul celor de la BC Sirius

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.02.2017

BC Sirius Târgu Mureș a cedat în fața celor de la CSBT Alexandria, scor 75-77, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 2-a a grupei 7-10.

Primele minute ale confruntării au fost echilibrate, urmând ca echipa oaspete să se desprindă până la finalul actului inaugural, câștigat cu scorul de 17-21. În sfertul secund, echipa antrenată de Mădălin Pipera s-a distanțat pe tabela de marcaj, intrând la cabine cu un avantaj de 9 puncte, scor 30-39.

După reluarea partidei, echipa gazdă a revenit în joc, reducând din handicap. Înaintea actului decisiv, tabela de marcaj indica scorul de 57-60. În primele minute ale actului decisiv, echipa din Alexandria s-a distanțat la 11 puncte, scor 61-72. BC Sirius a revenit din nou în joc, venind o singură posesie în spatele adversarului, scor 72-74. Shanita Arnold a marcat cele două aruncări libere de care a beneficiat, ducând scorul la 72-76. Lauren Gregory a reușit o aruncare de la mare distanță, aducându-și echipa la un singur punct în spatele adversarului, scor 75-76, cu aproximativ 10 secunde rămase din meci. Imediat după repunere, gazdela au faultat, trimițând-o pe Shanita Arnold la linia aruncărilor de pedeapsă. Aceasta a marcat o singură aruncare, scorul fiind 75-77, însă Angel Robinson a ratat aruncarea de două puncte din ultima fază a confruntării. Astfel, CSBT Alexandria se impune cu scorul de 75-77.

Angel Robinson a stabilit un nou record de puncte marcate, reușind 45 de puncte la care a mai adăugat 9 recuperări și 3 pase decisive. Lauren Gregory a terminat partida cu 18 puncte și 5 recuperări.

Pentru echipa din Alexandria, Shanita Arnold a reușit 24 de puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive. Carla Bartee a terminat cu 12 puncte și 7 recuperări.

foto: Facebook BC Sirius

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!