Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSBT Alexandria și CSM Satu Mare deschid ultima etapă a turului

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.12.2017

CSBT Alexandria întâlnește vineri pe CSM Satu Mare. Va fi un duel între două ocupante ale podiumului. Partida este programată de la ora 18 și deschide ultima etapă a turului din prima fază a sezonului regulat.

Gazdele au 12 puncte și încheie podiumul cu un bilanț de 5 victorii și 2 înfrângeri. Elevele lui Mădălin Piperea vin după trei victorii la rând. În ultima partidă teleormănencele s-au impus clar acasă cu FCC ICIM Arad, scor 75-49. De altfel, CSBT a câștigat toate cele cinci partide pe propriul teren, patru în campionat și una în cupă.  

CSM Satu Mare vine după prima înfrângere în campionat, 59-78 acasă cu liderul ACS Sepsi SIC. Sătmărencele sunt pe locul secund cu 13 puncte obținute după 6 victorii și o înfrângere. Formația lui Marius Dobă are 3 victorii din 3 în deplasările din acest campionat. Pentru CSM va debuta și nou-venita Britany Miller care nu a jucat în derby-ul cu Sepsi pentru că nu îi venise cartea verde.

CSBT Alexandria și CSM Satu Mare au aceeași medie de puncte înscrise pe meci, 77,9. Ambele au marcat 545 de puncte în cele 7 meciuri de până acum. Sătmărencele au mai puține puncte primite, 66,3 față de 69,7.

Din decembrie 2008 până acum au fost 30 de întâlniri între cele două formații. CSBT Alexandria s-a impus de 16 ori, iar sătmărencele, de 14. Ultimele două meciuri s-au încheiat cu victoria CSM-ului. A fost duelul pentru locul 7 de la finalul sezonului trecut și ardelencele au câștigat cu 86-60 acasă și 74-55 în deplasare. În sezonul regulat cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe propriul teren. Înaintea stagiunii precedente au fost 8 succese la rând ale formației din Alexandria.

Partida dintre CSBT Alexandria și CSM Satu Mare se joacă vineri de la ora 18 la sala Sporturilor Alexandria. Brigada de arbitri va fi formată din Fabiana Martinescu, Valentin Negrea și Mihai Săndulache, supervizați de Luca Badea. Meciul va fi transmis pe FRB TV aici

*foto: Ana Sandu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi
    http://www.fiba.basketball/eurocupwomen/17-18/news/incredible-fan-passion-still-driving-acs-sepsi

    cu 6 ani în urmă (07.12.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Sintem recunoscuti si acceptati si in Europa !! Doar acasa sintem bete in roata !!

      cu 6 ani în urmă (08.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!