Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Alexandria reușește să obțină victoria în meciul cu Agronomia București

CSM Alexandria reușește să obțină victoria în meciul cu Agronomia București

CSM Alexandria a învins-o pe Agronomia București în a doua zi de meciuri din LNBF, scor 54-48 (14-10, 14-13, 12-13, 14-12). Gruparea din Capitală pierde din nou pe teren propriu, după eșecul de vineri cu Phoenix Constanța. 

Elevele lui Mădălin Piperea au preluat controlul partidei încă din primele minute. Mazilu a înscris de la mare distanță pentru 1-6, dar Militaru a răspuns pentru Agronomia din apropiere, 3-6. Cucu a dus scorul la 5-10, iar Vilcinschi a modificat tabela la 8-12. Diferența de patru puncte a rămas și după primele zece minute, 10-14.

Alexandria a reușit să se distanțeze la 12-21 în sfertul doi, dar Anca Șipoș a înscris din apropiere coșul ce a consemnat micșorarea ecartului la 2 lungimi, 19-21. La pauză, gruparea din Teleorman avea un avantaj de 5 puncte, 23-28.

CSM Alexandria a reușit să mărească diferența la 10 puncte, 25-35, însă Agronomia a reușit un parțial de 9-0 pentru a duce scorul la 34-35. Oaspetele s-au mobilizat și au reușit să termine cu un avantaj de 4 puncte sfertul al treilea, 36-40.

În debutul actului patru, Militaru a marcat cu o aruncare de la semi-distanță, 38-40, însă Mihaela Burcică (Mihai) a înscris ulterior din afara semicercului, 38-44. Aceeași jucătoare a dus scorul la 43-52 tot de la mare distanță, iar Anca Șipos și Sonia Vilcinschi au punctat pentru a modifica tabela la 47-52. Alexandria și-a apărat avantajul suficient de pe tabelă și a obținut primul succes pe teren al sezonului.

Paloma Janin Cucu de la CSM Alexandria a fost cea mai bună marcatoare a partidei cu 15 puncte. Mazilu a înscris 12 puncte iar Horlea a contabilizat 11 puncte.

În replică, Anca Șipoș și Maria Militaru au contabilizat fiecare câte 12 puncte pentru Agronomia. Sonia Vilcinschi a înscris 11 puncte în această coonfruntare. Trupa din București nu se poate baza pe Romina Filip pentru primul turneu al campionatului feminin.

Agronomia s-a impus în fața grupării teleormănene în turneul de Cupă de la începutul lunii noiembrie, scor 58-49.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!