Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM București în căutarea primei victorii în 'Junglă'

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.11.2012

BC Mureș primește vizita lui CSM București într-un meci foarte atractiv, contând pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Se întâlnesc două dintre chipele aflate pe un trend ascendent din punct de vedere al rezultatelor.

Ardelenii au o serie activă de șase victorii consecutive, iar reprezentanta capitalei a câștigat ultimele trei meciuri și nu a mai pierdut în timpul regulamentar din etapa a 2-a.

Va fi cel de-al 7-lea meci direct între aceste formații. Scorul general este favorabil lui BC Mureș cu 4-2. Toate meciurile oficiale s-au desfășurat în sezonul regulat al campionatului.

Cele trei partide desfășurate la Târgu-Mureș s-au încheiat cu tot atâtea victorii pentru gazde.

În sezonul precedent CSM București a dat cu piciorul unui avantaj de peste 10 puncte înainte de a ceda, scor 79-75, în 'Junglă'. Apoi, în retur, la ultimul meci direct consemnat, CSM-ul s-a revanșat, impunându-se la limită, scor 71-69.

Ținând cont de rezultate și de modul în care s-au desfășurat precedentele două confruntări directe, respectiv prin faptul că ambele se află într-o situație bună din ceea ce privește linia de clasament, ne putem aștepta la un meci deosebit de disputat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!