Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare a adus jucătoare de WNBA

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.09.2012

Lucas Italee Malin

Lucas Italee Malin este noua jucătoare a lui CSM Satu Mare.

Baschetbalista orginară din SUA este născută în 1989, are 1.75m înălțime, evoluează pe pozițiile 1,2 și o înlocuiește în lotul sătmărencelor pe Megan Zullo, care și-a reziliat contractul cu echipa.

Lucas Italee, absolventă a Colegiului North Carolina, a evoluat, de-a lungul carierei la Bnot Hasharon (Israel), dar și în WNBA, la Tulsa Shock.

Legat de transferul sportivei, Dan Fleșeriu, antrenorul vice-campioanei României, a declarat că jucătoarea are un CV care o recomandă ca o jucătoare bună și speră să fie capabilă să o suplinească pe Anne Marie Pârău pe pozițiile 1-2.

Are referințe destul de bune, dar vom vedea ce poate să facă pe teren, în cadrul echipei. Sper să avem noroc și să reușim să o integrăm. Primul antrenament nu este relevant. A venit aseară, încă fusul orar este dat peste cap. A dat câteva teste fizice, le-a trecut bine, dar va fi evident în urmă cu pregătirea pentru că noi am început încă de acum o lună. Se pregătea acasă. Nu este chiar foarte mult în urmă. A fost adusă pentru a o înlocui pe Zullo, pentru a o ajuta pe Anne pe poziția de conducător și pe poziția 2, de aruncător. Nu este shooter, aruncător așa cum era Zullo, dar sper să se descurce mai bine împotriva presingului și să o ajute pe Anne mai mult, a spus tehnicianul conform cotidianului Gazeta de Nord Vest.

Foto: satumareonline.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!