Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare a câștigat meciul cu FCC Baschet Arad

CSM Satu Mare a câștigat meciul cu FCC Baschet Arad

CSM Satu Mare a reușit să-și adjudece victoria în cel mai atractiv duel al zilei, scor 59-50 cu FCC Baschet Arad. Pe sferturi, tabela a arătat 18-15, 16-16, 18-14 și 7-5.

Echipele de start

FCC Baschet Arad: Hadzovic, Armanu, Fodor, Ardelean, Karakasevic

CSM Satu Mare: Podar, Kilin, Goss, Solopova, Bright

Partida din Sala LPS a început sub semnul echilibrului iar tabela indica 6-7 după primele cinci minute. Solopova a dus scorul la 6-10 după un three-point play, iar Bria Goss a transformat de la mare distanță, 6-13. Ecaterina Armanu a înscris cu o execuție din afara semicercului, 11-13, iar Akathiotou a egalat printr-un lay-up, 13-13. După primul sfert, Satu Mare conducea la o diferență de o posesie, 15-18.

La reluare, Goss a înscris de afară pentru 17-21, iar Patricia Bright a înscris de la semi-distanță, 19-25. Armanu a dat replica de la mare distanță, 22-25, iar Dora Ardelean a egalat situația de pe tabelă cu un coș din apropiere, 27-27. Podar a dus scorul la 27-33 cu două reușite consecutive de afară, iar Angela Beadle a stabilit scorul pauzei cu o execuție mai dificilă de lângă coș, 31-34. 

Bright și Solopova modifică scorul de pe tabelă la 31-38 în startul actului trei, dar Armanu a răspuns repede cu o reușită de afară, 34-38. Covile înscrie printr-un lay-up, 34-42, iar Tunde Kilin înscrie pentru a păstra diferența de 8 lungimi, 38-46. Marta Fodor și Hadzovic adaugă puncte în dreptul formației arădene pentru ca tabela să indice 41-46, însă Carla Popescu marchează la rândul ei cu o aruncare din apropiere, 41-48. Penultimul act se încheie la scorul de 45-52, după ce Beadle punctează din apropiere.

Satu Mare s-a distanțat în primele minute ale sfertului patru după reușita lui Solopova de la semi-distanță, 46-54. Brankica Hadzovic cu un lay-up a dus scorul la 50-54 iar Maikel Lopez a solicitat timp de odihnă. Aradul nu reușește să fructifice ocaziile avute iar CSM profită și majorează ecartul la 9 puncte, 50-59, moment în care Bogdan Bulj cere la rândul său time-out.

Ofensiva arădencelor nu funcționează la parametrii optimi în ultimele secvențe ale jocului iar Satu Mare obține o victorie fără emoții pe final.

Marina Solopova a fost principala marcatoare de la Satu Mare cu 15 puncte, urmată de Alina Podar cu 13 puncte. 

Angela Beadle a replicat cu 16 puncte pentru FCC Baschet Arad, iar Marta Fodor și Ecaterina Armanu au marcat fiecare câte 9 puncte.

*Foto: Facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!