Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare are nevoie de victorie după 5 ani cu Sepsi pentru a prelungi finala

Andreea Vlase

Andreea Vlase
25.04.2018

Finala întrecerii feminine se mută la Satu Mare, după ce ACS Sepsi SIC s-a impus clar în primele două meciuri. Alb-verzile au câștigat la 30 și 20 de puncte în primele sferturi și încheie finala în cazul unui succes joi, în meciul 3.

76-46 a fost scorul în prima partidă de la Sepsi Arena, iar alb-verzile s-au impus cu 71-51 în meciul doi al finalei. Oaspetele nu au condus deloc în cele două partide, iar campioana en-titre și-a trecut în cont toate cele 8 sferturi.

Pe lângă cele două meciuri de săptămâna trecută, au mai fost 4 confruntări între cele două echipe în acest sezon, toate câștigate de covăsnence. În prima fază a campionatului a fost 59-78 la Satu Mare și 87-62 la Sfântu Gheorghe. A urmat finala Cupei, câștigată de elevele lui Zoran Mikes cu 62-48, la Sfântu Gheorghe. Turneul doi al grupei 1-5 a fost încheiat cu duelul dintre CSM Satu Mare și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Atunci a fost un succes fără istoric pentru alb-verzi, după ce sătmărencele au mers cu un lot redus la Alexandria.

Alb-roșiile au o singură victorie în fața lui ACS Sepsi SIC. Actualul club din Sfântu Gheorghe a fost înființat în 2012. De atunci au fost 18 întâlniri. Sătmărencele s-au impus acasă în 2012, cu 82-76. De atunci au urmat 16 succese la rând pentru alb-verzi.

CSM Satu Mare a ai disputat două finale de campionat, pierdute cu 1-3 și 0-3. Sătmărencele nu au revenit niciodată de la 0-2 în ultimul act al primului eșalon. De altfel, din 2000 încoace, o singură dată s-a întâmplat ca o echipă care a condus cu 2-0 să piardă titlul, în 2015.

Meciul 3 al finalei se joacă joi, de la ora 18:15, la Satu Mare, iar intrarea va fi liberă. Brigada de arbitri va fi compusă din Bogdan Podar, Andrada Csender și Dragoș Barbu, supervizați de Marian Oprea. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

*foto: CROW Security/Szigyártó Szabolcs

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi!!!
    Daca arbitrii nu reusesc vreo minune Targoclujul nu are nici o sansa. Succes fetelor!!!!! Sunteti mandria noastra!

    cu 6 ani în urmă (25.04.2018) Raspunde
  • suporter84 :

    HAI CSM SATU MARE
    deci cu noi tin arbitrii din cluj , pai voi ati facut susta cu u cluj sa pice aradul - deci hai sa lasam ironiile jucati si ridicati cupa , oricum ati luat locul echipei din targoviste ciresica federatiei acum sunteti voi.

    cu 6 ani în urmă (26.04.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      Ciresica
      Ai vazut meciul doi al finalei? Oare cu cine au tinut arbitri? Stai linistit ca azi e ultimul meci. Hai Sepsi!

      cu 6 ani în urmă (26.04.2018)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      Digisport
      Multumim digi sport, traiasca PSD ul! F.Y.

      cu 6 ani în urmă (26.04.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fadgyas arpad :

    transmisie
    Unde este transmis pe digi sport 4 nadal este mai degrabă important decit o finală romănească să vă bată dyeu că tot mergeţi de a face ceva japcă nici la frb live nu se vede statistica numai scorul după 20 sec

    cu 6 ani în urmă (26.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!