Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare câștigă și amicalul cu campioana Chinei

CSM Satu Mare câștigă și amicalul cu campioana Chinei

CSM Satu Mare a obținut al doilea succes în meciurile de pregătire contra formațiilor chineze. Sătmărencele s-au impus astăzi cu campioana Chinei, Guangdong Vermilion Birds, scor 80-51. Alb-roșiile s-au distanțat în a doua parte a sfertului unu și și-au adjudecat și celelalte trei sferturi. Maja Miljkovic a fost coșghetera partidei cu 21 de puncte, având alte trei coechipiere în double-digits.

Vicecampioana României a disputat astăzi la prânz al 4-lea amical în 4 zile, după dubla de la Celje și jocul de joi cu Shanghai Swordfish, în care alb-roșiile au obținut și prima victorie în meciurile de pregătire din această toamnă. LINK

CSM Satu Mare a jucat tot la Belgrad cu Guangdong Vermilion Birds, echipă care a câștigat în acest an titlul în China pentru prima dată. Goran Boskovic a început partida cu Iulia Gladkova, Andrea Olah (Orosz), Maja Miljkovic, Brittany Denson și Bernice Mosby. La fel ca la celelalte trei meciuri din această serie, formația sătmăreană a avut 10 jucătoare pe foaia de joc, cu patru absențe cauzate de turneele de 3x3. Guangdong are doar jucătoare autohtone în lot și le-a avut în primul 5 pe Yi Shen, Dong Xia Zhang, Zhen Wang, Ke Hu și Li Yu Chen.

Sătmărencele s-au distanțat în a doua parte a sfertului unu, după ce la jumătatea acestuia aveau un avantaj minim, de un punct. Au încheiat sfertul cu un parțial de 13-3 grație căruia conduceau cu 24-13 la prima pauză. Diferența a crescut în sfertul secund și la pauza mare alb-roșiile aveau 41-26. Jocul a continuat în aceeași manieră și în a treia perioadă de joc, avansul mărindu-se cu alte 12 lungimi, astfel că la ultima pauză scorul era 66-39. Sfertul patru a fost cel mai echilibrat, sătmărencele câștigându-l pentru două puncte (14-12). S-a încheiat 80-51 și vicecampioana României înregistrează a doua victorie la rând în amicalele din această toamnă.

Maja Miljkovic a fost coșghetera confruntării de astăzi, cu 21 de puncte. Iulia Gladkova și Andrea Olah (Orosz) au urmat-o cu câte 15 puncte, iar Bernice Mosby a contribuit cu 11. Pentru CSM Satu Mare au mai înscris: Stoiedin 6 puncte, Denson 4, Huțanu 4, Ferenczi 3 și Popescu 1 punct. De la chinezoaice s-a remarcat Dong Xia Zhang cu 20 de puncte.

Formația sătmăreană anunțase inițial că va juca trei meciuri la Belgrad, ultimul urmând să fie cu o echipă locală. A avut loc o modificare, iar alb-roșiile vor avea sâmbătă un antrenament comun cu Shanghai Swordfish, echipa pregătită de selecționera Serbiei, Marina Maljkovic, cu care CSM a jucat joi.

*foto: CSM Satu Mare facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!