Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare îi administrează lui Sepsi SIC primul eșec stagional din LNBF

CSM Satu Mare îi administrează lui Sepsi SIC primul eșec stagional din LNBF

Într-o restanță din etapa a cincea a fazei a doua din LNBF, grupa A, CSM Satu Mare a învins acasă pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 69-65 (25-18, 12-17, 18-17, 14-13). Formația antrenată de Mauro Procaccini este prima echipă ce reușește să o învingă pe Sepsi SIC în acest sezon în campionat sau cupă.

Gazdele au început cu determinare partida și au controlat primele zece minute, chiar dacă oaspetele s-au aflat de asemenea la conducere. Satu Mare a avut un avantaj de 7 lungimi cu care a intrat în actul secund și la jumătatea acestuia a condus la o diferență de 9 puncte, scor 33-24. Stoiedin a mărit ecartul la 11 puncte, 35-24, însă formația din Covasna a avut un run de 9-0 în finalul primei reprize și tabela a indicat 37-35 la pauză.

Gruparea din nord-vestul țării a reușit să-și păstreze avantajul minute bune în sfertul trei, însă echipa pregătită de Zoran Mikes a trecut la conducere cu trei minute până la terminarea acestuia prin Andra Mandache, scor 47-48. Sătmărencele au răspuns repede și au terminat în avantaj penultimul act, scor 55-52.

Sfertul patru a însemnat o luptă aprigă între combatante, fiind schimbări de lider în mai multe rânduri. Cu trei minute rămase din ultimele zece, Satu Mare a condus cu 64-60. Godri-Părău a transformat două libere pentru 64-62, iar Podar a reușit un three-point play cu 54 de secunde de jucat, 67-62. Andra Mandache punctează de la mare distanță, 67-65, însă Podar marchează din ambele libere primite după un fault al lui Givens, 69-65. Ultima aruncare a oaspetelor este ratată iar Satu Mare se impune la o diferență de 4 puncte în fața liderului autoritar al campionatului.

Bernice Mosby de la Satu Mare și Chrissi Givens de la Sepsi au fost principalele marcatoare ale întâlnirii, ambele reușind să înscrie câte 17 puncte.

*Foto: Facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!