Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare învinge din nou pe Nova Vita Târgu-Mureș

Răzvan Șipoș

Răzvan Șipoș
06.10.2012

78-55
3-0 STATISTICA 0-3

După cum era de aşteptat, sătmărencele nu au avut probleme în a-şi aconta victoria împotriva jucătoarelor de la CS Nova Vita Tîrgu Mureş.

Sătmarencele au început ezitant şi s-au văzut conduse după primul sfert, un prim sfert câştigat de Nova Vita cu 3 puncte diferenţă (16-19). Totuşi, jucătoarele conduse de Dan Fleşeriu s-au concentrat mult mai bine în următoarele 3 sferturi, reuşind să primească doar 8 puncte (21-8).

Pentru Nova Vita urmează un nou meci extrem de greu, Univ. Goldis ICIM Arad fiind adversara sa de peste doar 4 zile. În ceea ce o priveşte pe CS Municipal Satu Mare, acestea se vor deplasa în Alba Iulia pentru a juca contra celor de la CSU din localitate.

În ceea ce privesc cele mai bune jucătoare ale acestei partide, o putem remarca în primul rând pe Lashawn Johnson de la CS Nova Vita Tîrgu Mureş care a reuşit să înscrie 14 puncte şi să recupereze mingea de 14 ori, reuşind astfel un double-double.De asemenea, Adams a reuşit 11 puncte pentru Nova Vita. De partea cealaltă, Dara Kovacevic, Lucas Italee, Utahya Drye şi Shanika Freeman au reuşit fiecare să înscrie peste 10 puncte în aceasta partidă pentru echipa din Satu Mare.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mofa :

    antrenor
    Cine a stat pe banca la Nova Vita?

    cu 11 ani în urmă (07.10.2012) Raspunde
  • Azorel :

    azorel
    brustur Ionel a condus meciul

    cu 11 ani în urmă (07.10.2012) Raspunde
  • Adisan :

    Chiar aşa?
    S-ar zice că CSM are apărare beton de vreme ce în 3 sferturi a primit doar 8 puncte....:)) Ce e drept atacul e cam slăbuţ,din articol reieşind că a înscris doar 21 de puncte în 3 sferturi....:))

    cu 11 ani în urmă (07.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!