Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare primește vizita celor de la Universitatea CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2014

Liga Națională

Etapa XIV

Sâmbătă, 18 ianuarie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Satu Mare

7-6 Fișa meciului 4-9

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor da piept în prima etapă a returului cu cele de la CSM Oradea, sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 18:00. Confruntarea va fi arbitrată de Răzvan Moraru și Alin Dragoș, iar comisar din partea FRB va fi Marius Hurgoi.

Cu o singură noutate în lotul celor celor două echipe, americanca Caila Desroches la Satu Mare, acestea și Oradea pornesc la drum în a 2-a jumătate a sezonului 2013-2014 cu o confruntare directă. Meciul de sâmbătă va fi cel cu numărul 15 dintre cele două combatante. În anterioarele 14 întâlniri, sătmărencele s-au impus de 13 ori, în timp ce bihorencele o singură dată, acum aproximativ 5 ani. Ultima întâlnire directă dintre Satu Mare și Oradea s-a înregistrat în turul actualei ediții de campionat, atunci când fetele pregătite de Peter Eleș s-au impus la 12 puncte diferență, scor 67-55.

Înaintea debutului părții a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, CSM-ul din Satu Mare se clasează pe poziția a 6-a în clasament, cu 20 de puncte acumulate și un bilanț de 7 victorii și 6 înfrângeri,  în timp ce CSM-ul din Oradea este pe 10, cu 17 puncte la activ, având 4 victorii și 9 înfrângeri. 

Pentru gazdele de mâine acest meci nu va fi primul din 2014, acestea fiind învinse în Cupa României de CSBT Alexandria, într-o dublă manșă, 51-82 la Alexandria, respectiv 53-79 în propriul fief. În ultima etapă din tur, Satu Mare a cedat pe terenul campioanei, scor 40-96, în timp ce orădencele au pierdut la Alexandria cu 46-85. 

Principalul duel de pe parchetul Sălii Sporturilor din Satu Mare se va da între cele mai eficiente jucătoare ale celor 2 echipe, Andreea Orosz, respectiv Shuanda Ashford. Românca de la Satu Mare are în medie 17.5 unități pe meci la eficiență, în timp ce baschetbalista de peste ocean care evoluează la Oradea are un indice la eficiență de 20.4. 

*Facebook: CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!