Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare primește vizita lui SISU în EuroCup Women

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.11.2012


EuroCup Women

 Etapa 5

 
1-3   0-4

CSM Satu Mare primește vizita lui SISU, din Danemarca, în cadrul rundei a 5-a din prima fază a FIBA EuroCup Women. Meciul va avea loc joi (22.11), cu începere de la ora 18, la Satu Mare.

Meciul cu reprezentanta Danemarcei reprezintă un ultim prilej de victorie pentru vicecampioana în exercițiu a României. Trupa antrenată de către Dan Fleșeriu are 1-3 la general în Grupa A, în vreme ce scandinavele au un bilanț general de 0-4 în condițiile în care celelalte două protagoniste ale grupei sunt exponente ale celor mai puternice campionate naționale din Europa. De altfel, atât Satu Mare, cât și SISU sunt ieșite din cursa pentru calificarea în optimile de finală ale competiției.

Formația sătmăreană se prezină la acest meci având un moral foarte bun, datorat victoriei repurtate asupra lui ICIM Arad, teoretic principala rivală în ceea ce privește calificarea în finala campionatului intern. Satu Mare se caracterizează în acest sezon, spre deosebire de precedentul, prin constanță, dovadă fiind bilanțul general și poziția în clasamentul actual din Liga Națională.

În schimb, SISU, aflată în căutarea primei victorii în Europa, este perfectă în campionatul intern, având nouă victorii la activ.

Partida tur, desfășurată pe 31 octombrie, a fost adjudecată de CSM Satu Mare cu scorul de 57-46. Andreea Orosz a avut 22 puncte, iar Hajnalka Szlimak a contribuit cu 18 puncte și 7 recuperări. De asemenea, Anne Părău a contribuit cu 8 pase decisive, în vreme ce americancele Whittington și Freeman au fost responsabile cu recuperările, contabilizând 22 într-o partidă în care la finalizare ambele au avut mari probleme și au contribuit cu 3/21 la finalizare. De cealaltă parte, Marie Malone a avut 14 puncte și 23 recuperări!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!