Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare se impune fără emoții la Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.12.2014

Într-o confruntare din etapa cu numărul 14 a Ligii Naționale de baschet feminin, CSM Satu Mare s-a impus în fieful celor de la SCM CSS Craiova cu scorul de 92-60.  Situația pe sferturi 29-16, 27-8, 24-18, 12-18.

Craiova rămâne pe ultima poziție a clasamentului cu o victorie și 13 înfrângeri, iar Satu Mare egalează la puncte BCM Tymes Timișoara, dar bănățencele au un meci mai puțin disputat.

Fără Ross, plecată de la echipă și cu doar 9 jucătoare trecute trecute pe foaia de joc, formația oaspete a dominat jocul din Sala Ion Constantinescu și a câștigat într-o manieră categorică.

De la SCM CSS, Janina Ninu a totalizat 18 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, fiind secondată de Irina Moțățeanu cu  17 puncte. Din punct de vedere statistic, Craiova a avut procentaje 36 % de la aruncările de 2 puncte,  22% (2/9) la aruncările de la distanță și 82 %  de la linia de pedeapsă, cu 14 marcate din 17 primite.

În replică, pentru CSM Satu Mare, Ashley Adams a terminat jocul în double-double cu 17 puncte, 19 recuperări și 6 pase decisive,  Andreea Orosz a adăugat 22 de puncte, iar Flavia Ferenczi a pus pe tabelă 20 de puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. Statistic, sătmărencele au avut medii 47 %  la aruncările din interiorul semicerului, 41% (7/17) la aruncările din exteriorul semicercului și 84% de la linia de libere.

În următoarea etapă oltencele evoluează pe terenul celor de la Rapid. În ceea ce privește formația din Satu Mare, elevele Adrianei Pricop vor primi vizita echipei Phoenix Galați.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!