Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare se întoarce învingătoare din Moldova

Paul Olar

Paul Olar
11.12.2016

În ciuda problemelor, Politehnica Iași nu s-a lăsat călcată în picioare de CSM Satu Mare, într-o confruntare din etapa cu numărul XI a Ligii Naționale. Victoria a aparținut însă trupei din vestul țării, care s-a impus cu scorul 83-76.

Problema câștigătoarei s-a pus doar în primele nouă minute, când cele două formații au avut un parcurs echilibrat. Pe finalul sfertului întâi, Matea Tavic a înscris o aruncare de la semi-distanță și a dus-o pe CSM la cinci puncte diferență, 13-18. Apoi, Chastity Reed a marcat pentru 18-28, iar din acel moment, Iașiul nu s-a apropiat de adversare.

Ecartul CSM-ului s-a mărit odată cu coșul de la trei puncte izbutit de Flavia Ferenczi, 26-39. Antrenorul John Tsirogiannis s-a bazat doar pe șapte baschetbaliste, mult prea puțin pentru a forța o revenire atât de dificilă.

Chastity Reed a încheiat partida cu 24 de puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive. Morgan Batey a avut  21 de puncte, 13 recuperări și 6 pase decisive. Matea Tavic a totalizat 17 puncte, 2 recuperări și un assist.

În replică, Corin Adams a ieșit în evidență prin 21 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. Anamaria Ciotir s-a remarcat cu 18 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Jasmine Johnson a izbutit 15 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive.

Foto: Dragoș Pașcaneanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!