Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSM Satu Mare va organiza Final Four-ul Cupei României

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.03.2011

Federația Română de Baschet a anunțat dumincă, prin intermediul site-ului oficial, faptul că formația CSM Satu Mare a primit dreptul de organizare a Final-Four-ul Cupei României, ediția 2010/2011, după ce a prezentat cea mai ridicată ofertă. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-26 martie, în locația menționată. De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe s-a tras la sorți și programul meciurilor din cadrul semifinalelor, cel mai interesant meci fiind cel dintre LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe și ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad. Programul jocurilor este următorul:

Vineri - 25.03.2011
LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe - ICIM Univ. Vasile Goldiș Arad
CSM Satu Mare - SCM CSȘ Craiova


Sâmbătă - 26.03.2011
Finala Mică
- Echipele învinse în semifinale
Finala Mare - Echipele învingătoare în semifinale

5 comentarii la aceasta stire:
  • cipri_23 :

    Finala
    Finala va fi ICIM Arad - CSM Satu Mare .

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    @cipri_23
    SAU finala va fi:
    1.ICIM ARAD - SCM CRAIOVA
    2.SCM CRAIOVA - SEPSI BC
    3.CSM SATU MARE - SEPSI BC
    alte variante momentan nu sunt :)

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    Cupa Romaniei
    Satu Mare porneste ca favorita la castigarea Cupei dar se poate intampla orce.Este clar ca Satu Mare o sa bata pe Craiova, cealalta semifinala va fi disputata sunt 2 echipe bune ICIM si Sepsi dar cred ca totusi ICIM va castiga chiar daca Sepsi va avea de partea lor publicul satmarean care va tine cu Sf.Gheorghe .

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde
  • cipri_23 :

    da
    Normal ca cei din Satu Mare o sa tina cu Sepsi in meciul cu ICIM , au ura pe noi si stiu si ei ca noi suntem principali contracantidati ai Satu Mare. Eu cred ca este o prostie ca se va juca Final Fourul la Satu Mare pentru ca acolo sala este foarte mica mai bine sa juca intr-o sala mai mare la Arad sau la Sf.Gheorghe.

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde
  • pesekattila :

    CR
    @cipri_23: ai dreptate, avem sala mica, dar nu suporteri sunt vinovati, ca Satu Mare e singura resedinta de judet din tara fara o polivalenta. Lasa-ne te rog, sa ne bucuram si noi, de ceva, ce se numeste calitate. Fiindca vor fi patru meciuri de calitate. Cred ca vor fi la meciuri in medie de 400 de spectatori, iar la meciurile CSMului sa speram ca va fi archiplina mica noastra sala, in care s-a investit ceva bani (s-a pus parchet, si arata foarte bine acuma). Asta putem oferi acuma, si imi cer scuze, ca nu se organizeaza la Arad si FF la CR. Eu cred ca principalele candidate au fost Aradul si Satu Mare, in privinta favoritelor. Dar la Arad s-a organizat nu demult destule, si se vor mai organiza mari turnee. Scuze prietenilor din Sf. Gheorghe, dar ghinionul de data asta a fost de partea voastra, ca ati picat cu Aradul. Va fi cel mai tare meci din semifinala, e clar. Si poate, daca prinde o zi de gratie Vass&co., atuncea se pot intampla multe. In rest: HAI CSM SM!!!!! HAJRÁ CSAJOK!!!!!! Go-Go-Go!!!!!!

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!